19 Nisan 2024 Cuma

BÜYÜK KUDÜS GECESİ!

BÜYÜK KUDÜS GECESİ!

Isparta

30 Kasım Cumartesi Günü Saat:19:30 da IYAŞ Süleyman Demirel Kongre Salonun da Gerçekleşecek Olan Bu Büyük programa Tüm Halkımız Davetlidir.

Girişler Ücretsiz Olup, Gecenin Sonun da yapılacak olan çekilişteki kazan kardeşimiz KUDÜS zoyareti ücretsiz olacaktır.

Program Öncesi KUDÜS yararına Sergi ve Kermesimiz Olacaktır.

Programımız Birbirinden Güzel Vidyo sunularının  yanında Çok Kıymetli konuklarımız ve Konuşmalarıyla devam edecektir,Uyumder Mehteran Konserimiz ve Ardından Grup Yürüyüş Konserimiz ile Devam Edecektir.

Bu Program ile Amaçlanan Son Dönemlerde Asılsız ve Haksız Yere Dış Güçler Tarafından Çıkarılan, “Filistin Türkiye’yi Kınadı”Yalan ve İftirası Yıkmak Olup Filistin Halkının Türkiyenin Yanında Olduğunu Anlatmak İçin Kudüs’ten Gelen “Kudüs Yüksek İslam Heyeti Başkanı ve Mescid-i Aksa Hatibi Şeyh İkrime Sabri” ile Gönül Bağlarımızı Filistinli Müslüman Karseşlerimiz İle Daha da Kuvvetlendirip Törörist İsrail’in Planı Olan Bu Fitne İle İlk Kıblemiz MESCİDİ AKSA’ya Sırtımızı Dönmeyip Kudüs’ü,Filistin’i İşgal Etmelerine Duyarsız Kalmayacağız..!

Filistinin,Kudüsün,Kıbrısın,Türkiyenin kaderinin aynı olduğunu,İşkale ve Terörizme karşı hep beraber mücadele etmemiz gerektiğinin bilincinde olmamız gerekmektedir.  İlk kıblemiz,İsra ve Mirac müjdesi ile şereflendiğimiz KUDÜS Osmanlı yurdudur,Ecdad yadigarıdır,Ümmeti MUHAMMED’indir,BİZİMDİR BİZİM KALACAKTIR,İnşallah.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

03 Aralık 2019 Salı 20:15

israilden üstün hizmet şeyi alıp filistine gece düzenlemek israili kınamak yaw kafam çorba oldu.....colayı döküp cola fabrikası açmak netanyahu bile gülüyor halimize neden yahu diyor

Vatandaş

29 Kasım 2019 Cuma 19:56

Şu hayatta 3 şey umrumda değil birisi kudüs, ikincisi kudüste yaşayanlar, 3.sü de kudüs için bu tarz etkinlikler düzenleyenler.

Yobaz

29 Kasım 2019 Cuma 13:44

Nuri Pakdil gibi Kudüse aşık olmak için .

Tekbir

29 Kasım 2019 Cuma 11:46

Mescid-i Aksa’yı gördüm düşümde,Götür Müslüman’a selam diyordu.DAYANAMIYORUM BU AYRILIĞAKUCAKLASIN BENİ İSLAM DİYORDU”

Talebe

29 Kasım 2019 Cuma 11:46

Tur Dağını yaşa / Ki bilesin nerde KudüsBen Kudüs’ü KOL SAATİ GİBİ TAŞIYORUM.Ayarlanmadan Kudüs’e / Boşuna vakit geçirirsin,Buz tutar / Gözün GÖRMEZ OLUR.Anne ol / Çünkü anne / BİR ÇOCUKTAN BİR KUDÜS YAPAR.Adam baba olunca / İçinde bir Kudüs canlanır.YÜRÜ KARDEŞİM / AYAKLARINA BİR KUDÜS GÜCÜ GELSİN.”

Öğrenci

29 Kasım 2019 Cuma 11:43

Ümmet olmak küdese sahip çıkmaktır, Filistin'e sahip çıkmaktır.

R.g.

29 Kasım 2019 Cuma 11:42

Kudüs müslüman olanların kırmızı çizgişidir...!!!

Mesut

29 Kasım 2019 Cuma 11:40

'Arap seviciliği' ifadesi ırkçı ve amerikan seviciliği iceriyor. Müslüman tüm insanlara insan değeri verir.

Hakan

29 Kasım 2019 Cuma 11:36

ALLAH cc u rızası ve ümmeti birleştirici bir program yapılırken yorumlara bakıyorum da hep kafatasçı ırkçı yorumlar var. Gerçekten de yazık Müslümanların şu haline bakın. Eleştireceğinize sizde Ümmet için birşeyler yapın Kafir kadar bile davamıza sahip çıkamıyoruz.

Emife

29 Kasım 2019 Cuma 10:56

Arkadaşlar, coğrafya kaderdir. Ülkemiz, bu coğrafyada bir çınar ağacı ise, köklerimizin bir kısmı ortadoğu da, bir kısmı balkanlar da, Akdeniz de...3 kıtada bir çok bölgede. Evet, belki bölge halkları bu köklerimize sahip çıkmıyor, bizi derinden üzüyor, olabilirler! Ama biz, akıllı ve mantıklı olup, köklerimize sahip çıkmalıyız. Aksi takdirde, bir bakmışsınız kökleriniz kurumuş, en aşağılık düşmanlarınızla komşu olmuşsunuzdur. 15 gün önce o bölgeden geldim. Bu etkinliğe destek olunmalı.

Ak Partili

29 Kasım 2019 Cuma 09:51

Yorumlara bakıyorum da hiç bir tane olumlu yazan yok. Bir kaç tane olsaydı, lafım yoktu. Demek ki bir yerlerde yanlış yapılıyor. Vatandaşa kulak vermek lazım. Galiba bizim Filistin politikamız yanlış beyler.

osman

29 Kasım 2019 Cuma 09:06

Bırakın artık arap seviciliğini, özünüze dönün araplaştıkça ahlaksızlıkta artıyor.

Çapak

29 Kasım 2019 Cuma 08:51

Bu geceyi kim düzenliyor. Adını tam olarak bir zikretseniz. hangi kuruluş bu.

Hadi

29 Kasım 2019 Cuma 08:35

Hayatınız yalan.Ualan rųzgarı lideriniz.Kudūs te Īsralil başbakanı tarafından "İsrail başkentine hoşgeldiniz"diye karşılanmamışmıydı?Onlardan ūstůn hizmet madalyası alan tek mūslūman (!) değilmiydi.Hadi ordan hırsızlar.

sengetli

29 Kasım 2019 Cuma 08:17

çokmu lazım kudüs gecesi.barış pınarı harekatında filistin değilmiydi bizi desteklemeyen.araplar değilmi bizim dedelerimizi sırtından vuran.

Vatandaş

29 Kasım 2019 Cuma 02:38

Bıktık artık bıktık yeter biz gidecez ülkeden ecdad yadigarı diye diye ülkeye doldurmadıkları kalmadı bunlar yüzünden ülkemden canım ülkemden bıktım artık köyler afgan çobanlarla dolu akşama kadar ****lar çocuk kovalar hastane suriyeli somali komşular iranlı ıraklı köşe başları hamallar pakistanlı kaldı mı başka kendi ülkemde ben sığınmacı azınlık oldum sokağında yürüyemez parkında çocuk oynatamaz oldum bırakın artık herkes otursun ülkesinde acıdık acınacak hale düştük arnavutluk yardım bekliyo

VATANDAŞIN BİRİ

29 Kasım 2019 Cuma 00:39

neyinize kudüs gecesi harekatta bizi en önce filistin kınadı nedir bu yagcılık size ne filistinden sanki ülkemiz çok huzur bulmuşta kimse desteklemedi bizi arap arabın yanında bi öğrenin artık bunu 3 gün yas tutugunuz arabistan bile kınadı amerika utanmazca mektup yazar tek yanıt verilmez ama kılıçdaroğluna maşallah bülbüller....boyunuz yetmiyo demi trumpa kemal bey özür dileyecekmiş esas trump özür dilesin aptal olma diyen herif

Semra

29 Kasım 2019 Cuma 00:15

Kudüsüde, Müslümanıda yaşayan her canliyida ALLAH korur.yok gecesi yok sabahı insanlarin beyninide yüreginide rahatbirakin..

Vatandaş

28 Kasım 2019 Perşembe 23:44

Büyük kudüsmus her defasinda bizi sırtımızdan vuran embesillere ağlayacak değiliz artık birde bunları ad ederek bu gariban milletin cebindeki 3 kuruşa göz diken mübarekler sizede hayırlı cumalar

ALİM AK

28 Kasım 2019 Perşembe 23:38

Filistinliler bizi şeyine taktıgı yok. Gerçi bu toplantıların filistinede etkisi DE yok Bilinçsiz topluma gaz verme operasyonu...

Ne Mutlu Türküm Diyene

28 Kasım 2019 Perşembe 23:13

Tamam Kudüs de önemli Arap kardeşlerimiz ( din )ama kendi soyumuzdan olan Çinlilerin Türklere yaptığını da unutmayalım lütfen!. Bu konu hakkında da sempozyum panel yapılması lazımdır bence iyi günler ...

ahlak lazım

28 Kasım 2019 Perşembe 23:02

Filistin önce Türkiyeden özür dilesin ondan sonra,allaha şükür şuurumuzu kaybetmedik,Türkün türkten başka dostu olmadığını ezelden biliyorduk,bir de barış pınarında filistini gördük ,nankörleri,siz de bu ayakları bırakın da anlayın artık akıl sahibiyseniz.

Bülent

28 Kasım 2019 Perşembe 21:54

Barış Pınarı Harekatında Filistin çekimser kalmıştı, değil mi?

kurt

28 Kasım 2019 Perşembe 21:10

BU FİLİSTİNLLİLER BARIŞ PINANARI HARAKATINDA BİZİ DESTEKLEMEDİ KÖSTEKLEDİ.. TÜRK MİLLETİ ENAYİ DEYİL HADİ KIIŞ.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR