28 Mart 2024 Perşembe

BÜYÜK BAŞARI’LI EĞİTİMCİLER İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU!

BÜYÜK BAŞARI’LI EĞİTİMCİLER İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU!

Isparta

 

Büyük başarı Dershaneleri’ nin her öğretim yılıbaşında geleneksel olarak düzenlediği eğitim-öğretimle ilgili plan, program vezümre çalışmalarının yapıldığıgenel istişare toplantısı;Büyük başarı Dershanelerişubelerinin tüm yönetici ve öğretmenleri ile 10.09.2014Çarşamba günü ERTUĞRULBEYşubesinde gerçekleşti.


Toplantıya
Büyük başarı DershaneleriKurucusu İsmail AKÇİL, Genel Müdür İbrahim NEMLİ, Şube Müdürleri, Müdüryardımcıları, Rehber öğretmenler ve tüm eğitim öğretim kadrosu katıldı. Toplantınınsabahki oturumunda istişaretoplantısı yapılırken SAFİRRestoranda yenilen öğle yemeğinin ardından saat 19.00’a kadarzümre başkanlarıeşliğinde tümbranşlarınzümreleri yapıldı.

 

Toplantınınaçılış konuşmasınıBÜYÜK BAŞARI Dershaneleri Kurucusuİsmail AKÇİL yaptı, “yenieğitim yılı öncesi Büyük başarı Dershaneleri’ninkuruluş ve çalışma felsefesinin önemine dikkat çekerek, Büyük başarı ailesinin her birferdinin sahiplenme duygusuyla işine bağlı olması gerektiğini ifade etti.Ayrıca 15 Ekim 2003’de kaybettiğimiz KURUCUMUZ Ertuğrul Akçil’e de ALLAH’tanrahmet dileklerini sundu.Rahmetli kurucumuzdan devraldığımız bayrağı Allah’ ınizni ve çalışanlarımızın üstün gayretleriyle 28 yıldır gönderdedalgalandırmanın haklı gururu ve mutluluğu içerisindeyiz diyerek sözlerinedevamla,Geçen bu çeyrek asırlık süredeeğitim kadrosuna da ileride ülkemizeönemli yerlerde hizmet edecek bireyler emanet edildiğini söyleyen AKÇİL,Isparta’da 1987 yılından bu yana faaliyet gösteren dershanemiz 2015-2016yılından itibaren kolej yatırımı ile Isparta eğitimine destek vermeye devamedeceklerini belirtti. Ayrıca yeni eğitim ve öğretim yılının ülkemize ve Büyükbaşarı Ailesine hayırlı olması ve tüm öğrencilere başarılar getirmesi”dilekleriylekonuşmasını tamamladı.

Dahasonra kürsüye çıkan Genel Müdürümüz İbrahim NEMLİ ise “öğretmenlik mesleğinin önemive çeşitli pedagojik davranışların ortak tavra dönüştürülmesi gerektiğine vurguyaparak “gelecekte ülkemiz hakkında şikâyet istemiyorsak bu biz öğretmenlerinyetiştireceği nesillerin milli ve manevi değerlerimizin genç beyinlerenakşedilmesi ile mümkün olacaktır” dedi. Genel Müdür konuşmasının devamındaheröğrencinin ayrı bir dünya olduğunu ve bu dünyaların keşfiyle yeni ve zekibeyinler, insanlar kazanılabileceğini belirtti. Her branştan binlerceöğretmenin olduğunu ifade eden Nemli; öğretmenlere farklı olmaları gerektiğinive farklılıklar yaratmalarının önemi üzerinde durdu. Müfredat programları,yayınlar, yeni eğitim döneminde planlanan sosyal ve eğitim çalışmaları, idarive yeni yıl hedefleri konusundaki beklentilerini ifade ederek akademik işleyişkonusunda bilgiler verdi. Ayrıca dershanelerin birçok ülkede faaliyetinisürdürdüğünü ülkemizde de ihtiyaçtan doğup büyüdüğünü, dershanesiz bir eğitimsürecinde boşluğun yasal olmayan illegal oluşumlarla doldurulacağı ve eğitimseviyesinin giderek düşeceği kaygısını” dile getirdi. 

Yemekten sonra saat 14.00 – 19.00 arasındayapılan oturumda ise tüm derslerin zümre toplantıları yapılarak akademik planve programlar hazırlandı onaya sunuldu.

         2014-2015 Eğitim öğretimyılının 13Eylül cumartesi günü başlayıp 12 Haziran 2015 tarihinde sona ereceğibilgisi verilerek toplantıya başarı dilekleriyle son verildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR