19 Mart 2024 Salı

BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATILDI

Başbakan Binali Yıldırım’ın “Köylerimizde de sıcak asfalt uygulamasına geçilsin.” talimatıyla 2016 yılı Ekim ayında başlayan sıcak asfalt atağında sezon hedefine yaklaşılıyor.

Isparta

Vali Şehmus Günaydın tarafından konulan köy grup yollarında 205 Km’lik sıcak asfalt hedefinin bugün itibariyle 200 Km’lik kısmı tamamlandı.

205 Km’lik hedefte son olarak tamamlanan ve Şarkikaraağaç ilçesinde 5 köye hizmet verecek olan 22 Km’lik köy grup yolu için Yassıbelköyününde açılış töreni düzenlendi.

Törene Vali Şehmus Günaydın, Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, il ve İlçe protokolünün yanı sıra muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Günaydın ortak akılla gerçekleştirdikleri sıcak asfalt çalışmalarında gelinen noktanın Türkiye’de örnek gösterilen bir tablo olduğunu söyleyerek bunun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

“HEDEFE 5 KM KALDI”

205 Km’lik hedeflerinin tamamlanmasına sadece 5 Km kaldığını aktaran Vali Günaydın 205 Km tamamlandığında çalışmalara sadece virgül koyacaklarını ve önümüzdeki dönem kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

“2018 HEDEFİ 210 KM”

Vali Günaydın “ Mevsim şartları müsaade ederse 2018 yılı içinde de 210 Km’lik hedefimiz için hızlıca çalışmaya başlayacağız. İlk etapta köy grup yollarının yapımını hedefledik. Bunun da yarısını tamamladık. Diğer yarısını da tamamladıktan sonra asfalt plenti yine köylerimizin ve ilçelerimizin hizmetinde olacak.

“HİZMETLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK”

Bunun yanında köylerimizde vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri yerine getirmek için elimizden geldiği kadar çaba sarf ediyoruz. 203 köyümüzün yarısından fazlasını gezdim, bu gezilerde vatandaşlarımızın taleplerinin yaklaşık 90’ını gerçekleştirdik. Tüm bu hizmetleri ortak akılla gerçekleştirdik. Bu birliktelikle çalışmalarımıza devam edip en kısa sürede de eksikliklerimizi tamamlayarak vatandaşlarımızı mutlu etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.

“BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATILDI”

Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ise yaptığı konuşmada, Vali Şehmus Günaydın’ın koordinasyonunda Isparta’da büyük bir başarıya imza atıldığını ve 50 Milyon TL’lik bir yatırımla bugüne kadar 200 Km sıcak asfalt ve 200 Km’nin üzerinde de sathi kaplama asfalt uygulamasını gerçekleştirdiklerini söyleyerek bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bilgiç ayrıca 2018 yılında da kalan 200-250 Km’lik köy grup yolunu sıcak asfalta kavuşturduktan sonra Isparta’da tüm köy yollarının sıcak asfaltla kaplanacağını belirterek vatandaşlara müjde verdi.

Konuşmaların ardından Vali Şehmus Günaydın ve Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç vatandaşlarla birlikte 5 köye hizmet verecek olan 22 Km’lik köy grup yolunun açılışını gerçekleştirdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

çandırlı

20 Kasım 2017 Pazartesi 10:13

melikler köprüsü -elsazı arası nye yapılmıyor burdur un yapacağı söylenmişti...

mütefekkir

19 Kasım 2017 Pazar 10:42

Bana kalırsa sıcak asfalt Isparta'ya 10 yıl önce gelmeliydi. Ayrıca Eğirdir- pınar pazarı ağılköy-yılanlı-pazarköy-ayvalıpınar yolu iki seneye bir yapılıyor 2 ay sonra dağılıyor. Buradaki sorumlular tespit edilerek cezalandırılmalı. Milli servetimize yazık.

Dedecamli

19 Kasım 2017 Pazar 02:01

Sayin valim guzel reklam birde yalvaca bagli dedecam koyu sarkikaraagac yollarini gorun skandal boyle yolmu olur 30 40 cantimetre derinlikte cukurlarmi olur arabalar bozuluyor ve tehlikeli yapmiyorsaniz yardimi konyadanmi isteyelim.

Ibrahim durmus

18 Kasım 2017 Cumartesi 20:52

Syn valimiz aliköyü nede bi asfalt yapin toki yolu dahil

Vatandasiz

18 Kasım 2017 Cumartesi 20:23

Migros kavşağı ne zaman bitirmeyi düşünüyorlarmış. Admin kış geldi rezalet her yer

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR