16 Nisan 2024 Salı

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

AK Parti Milletvekili Bilgiç’ten önemli açıklamalar.

Isparta

Türkiye Büyük Millet Meclisinde bugün görüşmeleri başlayan 2015 bütçe görüşmeleri üzerine AK Parti grubu adına Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç bir konuşma yaptı. Türkiye ekonomisi üzerine önemli açıklamalarda bulunan Milletvekili Bilgiç’in gündeminde Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve Isparta-Antalya dereboğazı duble yolu da vardı.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sayıştay!!!!!!

14 Aralık 2014 Pazar 14:13

2014 Sayıştay Raporu onaylanmadan 2015 Bütçe görüşmelerine Anayasa gereği başlanamaz. Bütçe yapamayan meclis erken seçime gitmeli çünkü hükümet düşmüştür. Anayasa rafa kalktığı için anayasal düzeni bozmaktan yargılanacaklar.!!!!!!! Sayıştay sessiz değildir. Bir Millet Vekilinin söylediği 'Allahın bütün sıfatlarını Tayyip Erdoğanda görüyorum' duymaz görmaz Diyanet İşleri başkanına yeni araç alımı bile Sayıştay raporunda var.

Hakan

10 Aralık 2014 Çarşamba 22:48

Isparta ya AK Parti iktidarları döneminde yapılanlar ortada iken karalamaya çalışmak abesle iştigaldir. Tarım,sağlık,eğitim,özel teşvikler vs üzerine verilen hizmetler ortadadır. Demirel döneminde büyük payı özel idarenin elinde olan çimento ve ağaç ile ilgili yapılan yatırımların sonunda kimin eline geçtiği ve sahipleri malumdur. Yapılanları kimse karalayamaz.

barbaros32

10 Aralık 2014 Çarşamba 22:02

bu akp Isparta vekillerinden ıspartaya hiçbir şey olmaz hep boş laf yok 12 yılda şu şöyleydi yok bu böyleydi ya 12 yıldır ıspartaya gelir giderim ne konya-ısp-antalya-burdur-afyon yollarımız daha yapılamadı bile Afyon yoluda burdur nedeniyle bağlandı zaten gümüşgüne kadar demirel yaptırıverdi oda olmasa yandık çıkmışlar birde laf ebeliği yapıyorlar elde ortada çocuk vekil çocuk afyonu gidin bir görün neler olmuş neler ayrıca 12 yıldır bir bakanlık alamazmı bir il ayrıca en pasif 2 vekil

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR