25 Nisan 2024 Perşembe

BURSA'YI YASA BOĞAN KAZA!

BURSA Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve eşi Hilal Pala, Antalya'dan tatil dönüşü Burdur'da trafik kazasında yaşamını yitirdi. Pala çiftinin çarptığı aracın sürücüsünün de öldüğü kazada, 4 kişi de yaralandı.

Isparta
Kaza bugün öğle saatlerinde Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Elsazı Köyü yakınlarında meydana geldi. Eşi Hilal ile birlikte Antalya tatilinden dönen Bursa Kent Konseyi Başkanı ve Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Genel Koordinatörü 62 yaşındaki Semih Pala yönetimindeki otomobil, Aşur Gökçe yönetimindeki otomobille çarpıştı. İki aracın da hurdaya döndüğü kazada Hilal ve Semih Pala çiftiyle diğer aracın sürücüsü Aşur Gökçe yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan 4 kişi de hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Recep Altepe, eski danışmanı olan Semih Pala ve eşi Hinin kazada öldüğü haberini, tatil yaptığı Afyonkarahisar'da öğrendi. Haberi alır almaz Burdur'a hareket eden Başkan Altepe, "Acı haberi öğrenir öğrenmez yola çıktım. Karşıdan gelen Konya plakalı bir araçla kafa kafaya çarpışmışlar" dedi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

erol

28 Eylül 2015 Pazartesi 21:43

Arkadaslar cok yazik oldu ben kazanin oldugu yerdeydim afyondan gelirken 2 dakika once olmus kaza allah ramet eylesin

ss

28 Eylül 2015 Pazartesi 14:54

Duble yol bahane. Ülkemizde bayram tatilinde 140 kişi duble yollarda öldü. Böyle eğitimsiz, yaptırımı olmayan yanlış araç kullanımı can kayıplarına yol açıyor. O yolu 15 günde bir kullanırım. Virajda araç mı sollanır. Hep yapılıyor.

Vatandaş

28 Eylül 2015 Pazartesi 17:23

Ya kardeşim hadi sen düzgün kullanıyon, peki diğer adam hatalı sollama yapıp senin tepene çıksa seni ve aileni katletse yine aynı şeyi diyebilecekmisin. Duble yollar kazaları özellikle hatalı sollamaları önlüyor. Bunu o kafana sok.

bozuk yol kurbanları

28 Eylül 2015 Pazartesi 05:06

bu kadar yoğun kullanılan antalya-ısparta yolunu yıllardır duble yapamadılar. her sene yolda saçma sapan çalışmalar yaparak insanların hayatlarıyla oynuyorlar. bu 100 km'lik yol doğuda olsa karadenizde olsa 3 ayda biterdi. her yıl onlarca insan bu yolda hayatını kaybediyor, insanların ciğeri yanıyor. bu yolu ölüm yolu haline bırakanlara yazıklar olsun diyorum

ÇOK ACI

27 Eylül 2015 Pazar 21:20

KAZAYI BİZZAT GÖRDÜM TÜRKİYENİN TÜM YOLLARI DUBLE YOL OLURKEN HATTA BURDUR ANTALYA YOLU TEKRAR ELDEN GEÇERKEN ISPARTANIN GÜNAHI NEDİR EYYY AKP VEKİLLER YAPTIRAMADIĞINIZ YOL İÇİN SEÇİMLERDE YALAN SÖYLÜYEYEK OY TOPLADINIZ KESER DÖNDÜ SAP DÖNDÜ BİRİNİZ CİZİLDİ İNŞALLAH BU HALKTA DİĞERİNİZİ CİZER

Ali öncü

27 Eylül 2015 Pazar 21:15

Allah rahmet eylesin.. bugunku vahim olayda hurdaya dönmüş araçları gördüm. Egitim diyoruz ya iste o şart... onlarca hatali sollamaya şahit oldum... hatali sollama cezalarinda yaptırım olmali.

elif

27 Eylül 2015 Pazar 18:28

Ruhları şad olsun :(

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR