25 Nisan 2024 Perşembe

BURDUR'DA 2 MAHALLE KARANTİNAYA ALINDI

BURDUR'DA 2 MAHALLE KARANTİNAYA ALINDI

Isparta

BURDUR'un Çeltikçi ilçesinde, aynı aileden 2 kişide koronavirüs teşhis edilmesi üzerine 2 mahalle karantinaya alındı. Burdur Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Çeltikçi ilçemizde bir ailede iki Covid-19 vakası tespit edilmesi üzerine, hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla ilçe merkezindeki Konak ve Cami Mahalleleri karantina altına alınmıştır" denildi.

GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Burdur'un Çeltikçi ilçesinde, karantinaya alınan 2 mahallenin giriş-çıkışları, dubalar ve polis şeridiyle kapatıldı. 2 mahalleye de giriş-çıkışlar, polis kontrolü altında tutuluyor.İlçede, cami ve belediye hoparlörlerinden ise sık sık, "Konak ve Cami mahallelerimizde karantina ilan edilmiştir. Tüm vatandaşların evlerinde kalmaları, çok zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları, ilçemize dışarıdan gelen herkesin ikamet ettiği yerdeki kişilerle beraber 14 gün boyunca evlerinden çıkmamaları ve misafir kabul etmemeleri önemle rica olunur" anonsu yapılıyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hass ıspartalı

28 Nisan 2020 Salı 22:17

EVeeet sayın valim şimdi sıra bizde.. burdur valisi ıspartalıların burdura girişini yasaklamıştı. Sıra bize geçti burdurdan ıspartaya giriş de yasaklansın.. ve hatta ıspartada çalışan burdurlular da ıspartada kalsın gidip gelmesin.. burdur valisinin görüşüne uyalım

Abdullah AYDIN

28 Nisan 2020 Salı 09:59

Burdur Valisi'nin aşırı hassas bir kişiliği var galiba. Hemen karantina uygulansın, giriş çıkışlar kontrol altına alınsın, herkes olduğu yerde kalsın deyiveriyor galiba. Isparta'da 4 kişide korona vakası görülünce neredeyse eşler eyrı kalacakmış. Etrafındakilere danışıp da hareket etse daha iyi olmaz mı?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR