29 Mart 2024 Cuma

BURASI AVRUPA DEĞİL ISPARTA’DA BİR DAĞ YOLU

Akdeniz’in parlayan yıldızı Davraz Kayak Merkezi yolunun asfaltlama çalışmaları sona erdi. Yolun son haline yerinde inceleyen Isparta Valisi Şehmus Günaydın, yolun yapımında büyük bir özveri ilen çalışan İl Özel idare personellerini tebrik etti. 

Isparta


Isparta’nın turizm merkezinin yolu hiç yakışmıyordu. Göreve gelen Vali Şehmus Günaydın bu yolun yenilenmesi için talimat vererek çalışmalara başlanılmasını istedi. Ve kısa süre sonra Davraz Kayak Merkezi yolu bitirildi. Isparta’ya ve kış turizmine giden yol yenilendi. 
Vali Günaydın ise tamamlanan yolu yerinde inceledi. Günaydın; “Yol çalışması sona erdi. Artık Davraz Kayak Merkezi’en hem gidiş ve hem gelişlerde rahat konforlu bir yolculuk yapılacak. Buraya yerli ve yabancı turist geliyor. Daha çok tanıtmamız gerekiyor. Bu güzelliği tüm dünyaya duyurmamız gerekiyor” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

şarkikaraağaç

28 Eylül 2017 Perşembe 14:19

ısparta konya arası düzelsinki, yeni yapılan dağ yoluna vatandaş ulasabilsin

Uğur kurt

27 Eylül 2017 Çarşamba 18:08

Yol iyice daraldı daha iyi yapıla bilir + yarım kaldı

vatandaş

25 Eylül 2017 Pazartesi 10:16

ıspartalının gitmesi için yapıldı sanırım turizme bir faydası olması için önce merkeze gelen yolları duble yapılması gerekmekte. he dersenizki burdur üzerinden gelisinler konyadan gelende afyon üzerinden gelsinlerde , antalya tarafından gelen savı konya tarafından gelen şarkikarağaçı, gelendostu , eğirdiri, yalvaçı görse o bölgede faydalansa sonuçta o kısımda ıspartanın ilçeleri neden bunlar göz ardı ediliyor diye sormadan da edemiyorum ???

ali

25 Eylül 2017 Pazartesi 09:07

petek sanayiden akkent yol ayrımına kadar yol çok kötü resmen tarla su k****ı kuyu nedersen de ama başkan nedense bir türlü yapmamakta ısrarcı muhtarda görmüyor valime duyrulur

cagatay

24 Eylül 2017 Pazar 23:04

adamsınız adam :)

hasgün

24 Eylül 2017 Pazar 11:54

kayak merkezine gitmeye gerek yok. yol kayak pisti gibi olmuş. bence yolda kaymak daha keyifli olur.

Izzet

23 Eylül 2017 Cumartesi 20:11

Valim akkent toki ile çünür toki arasınada bir el atsanız .belediyeden iş çıkmaz .tokilere alerşisi car başkanın

Bisikletçi Bilal Çavuş.

23 Eylül 2017 Cumartesi 19:37

geçen hafta bisikletlerle çıktık indik. Yol gerçekten Efsane olmuş. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. 40 yıllık Kedi olalı bir fareyi tutmuşsunuz. :)

Ilyas

23 Eylül 2017 Cumartesi 14:09

Hayirli olsun insallah araclar kaymaz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR