25 Nisan 2024 Perşembe

BUNUN ADI VAHŞET!

KOMŞUDA SKANDAL OLAY!

Isparta

Burdur'a bağlı Askeriye köyünde köpek dövüşü yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İhbar üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri söz konusu olan araziye baskın düzenledi.

Düzenlenen baskında 3 köpeği yaralı halde bulan İl Jandarma Ekipleri köpek sahiplerini tespit etti. Dövüş yaptırdığı iddia edilen köpek sahiplerine Burdur Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince idari para cezası uygulandı

Baskın düzenlenen bölgede yaralı halde bulunan köpekler, Burdur Belediyesi geçici hayvan barınağına teslim edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mustafa

22 Ocak 2019 Salı 09:29

SOKAKTA GEZENLER KAZIKMI BATIRIYOR SİZE SEN UYLAMAZ KOVALAMAZSAN BİŞEY YAPMAZ BUNU YAPANLAR ŞEREFSİZ ZATEN O CANLARA NASIL KIYDINIZ DÖVÜŞTÜRDÜNÜZ ADİLER...

adalet

21 Ocak 2019 Pazartesi 23:42

hapis cezası şart !

Ahmet

21 Ocak 2019 Pazartesi 22:46

ısparta sokaklarında kontrolsüz şekilde ve gruplar halinde dolaşan başıboş sokak köpekleri birilerinin canını yakmadan toplanıp barınaklara ****ürülmeli. bu konuda halkımız ve belediye ekipleri duyarlı olmalı zira sayıları çok fazlalaştı ve saldırmaya başladılar. Canı yanan senin çoçuğun da benim çocuğum da olabilir Allah korusun.

Ramazan

21 Ocak 2019 Pazartesi 18:25

Bu gibi tipler 50 yılda geçse bu insanlar iflah olmayacak.Bunu yapanları kapatacaksın boberman pitbull cinsi köpeklerin arasına sonra oturup parçalanışlarını izleyeceksin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR