23 Nisan 2024 Salı

BUNU TARTIŞALIM KONUŞALIM!

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in, Özel İdare’ye ati 75 dönüm arazinin Burdur ve Isparta’nın yöresel ürünlerinin sergilendiği tanıtım merkezi olma önerisini değerlendirdi. Özel, “ Farklı projeler de ver. Isparta tartışır. Biz her türlü teklife açığız” dedi.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in,  Özel İdare’ye ait 75 dönüm arazinin Burdur veIsparta’nın yöresel ürünlerinin sergilendiği tanıtım merkezi olma önerisinideğerlendirdi. Basın Kulubün’e canlı bağlanan Milletvekili Özel, “10 yıldanberi burası boştu. Geçen  gün burada birproje yarışmasına çıkalım en güzel projeyi seçer onu yaptırma gayreti içinegireriz demiştik. İl Genel Meclisi bunu da gündemine aldı. Burdur, Isparta odalarıolarak illerin yöresel ürünlerini sergilemek için bu alanı değerlendirmek içinproje çalışmasına girişmişler.

Fikirler güzel olabiliyor ama ortaya konan eserin sonra danyürütülmesi gerçekten başarılı projeler olması gerekiyor. Bunu tartışalım konuşalım. Elimizden gelen gayretigösteririz. Bununla ilgili otak şirket mi kurulacak bakarız.  Isparta’da tartışılır bu konu.  Buranın bir an önce Isparta ekonomisinekazandırılmasını istiyoruz. Her türlü teklife her türlü güzel işlere açığız vedestekliyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR