26 Nisan 2024 Cuma

BULDUĞU NOT İLE ŞAŞKINA DÖNDÜ

BULDUĞU NOT İLE ŞAŞKINA DÖNDÜ

Isparta

 Yalvaç’ta bir kamu kuruluşunda çalışan 29 yaşındaki Hüsrev Y. isimli şahısın aralarında problem bulunan ve 1 ay boyunca baba evinde kalaneşi E. Merve Y. (38)’ye eve döndüğünde bir sürpriz hazırladı. Eve geldiği sırada eşinin memleketleri Konya’da olduğunu belirten Merve Y. ‘Eşim beni gelip almayınca çocuklarımla evime 1 ay sonra geri döndüm. Sehpa üzerinde –Silah altta J şeklinde bir not gördüm. Şifonyerin alt çekmecesini açtığımda tabancayı görerek polise haber verdim’ diyerek şikayetçi oldu.

 

               Mahkemeden alınan arama kararı ile evde arama yapan polis bahse konu yerde Ruger marka tabanca ile yanında 1 adet mermi ele geçirdi. Evde yapılan aramada 23 adet dolu fişek daha bulundu.           

   İNTİHAR ETSİN DİYE Mİ BIRAKTI?

 

                HüsrevY.’nin bu notu eşini intihara yöneltmek amacıyla bıraktığı notta yazılan yedede 1 adet mermi ve tabancanında bu görüşü kuvvetlendirdiği düşünülerek hakkında intihara yönlendirme suçundan işlem yapılacağı öğrenildi.

 

               TABANCA BENİM DEĞİL DEDİ

 

               Yaşanan olaylar sonrası devlet memurluğu görevinden ayrılarak memleketine geri dönen Hüsrev Y. Alınan ifadesinde tabancanın ve notun kendisine ait olmadığını tabancanın Konya’da yaşayan babasına ait olduğunu söylediği bildirildi. Olayın 12 Kasım 2015 tarihinde meydana geldiği evden bulunan sehpa üzerine bırakılan not kağıdını Antalya Kriminal Laboratuvarına gönderen Savcılık el yazısının Hüsrev Y.’ye ait olduğunu belirleyince şüphelinin doğruyu söylemediği anlaşıldı. Savcılık evde bulunan silah ve bu silaha ait mermilere el koydu.

 

                Olaylailgili tahkikatın sürdüğü öğrenildi.

 

Nurettin Arkan / Yalvaç



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR