27 Nisan 2024 Cumartesi

BUGÜN PROFİLİNİZDEN SİZ DE BİR TEDBİR MESAJI VERİN

BUGÜN PROFİLİNİZDEN SİZ DE BİR TEDBİR MESAJI VERİN

Isparta

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bugün profilinizden siz de bir tedbir mesajı verin. Salgına karşı maske, mesafe, temizlik kurallarını hatırlatan bir mesaj hazırlayıp, takipçilerinizle paylaşın" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs tedbirlerine dikkat çekmek amacıyla Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca, paylaşımında, "Bugün profilinizden siz de bir tedbir mesajı verin. Salgına karşı maske, mesafe, temizlik kurallarını hatırlatan bir mesaj hazırlayıp, takipçilerinizle paylaşın. Bilip de uymayanlar için elden geldiğince etkili olsun" ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

11 Ağustos 2020 Salı 00:02

ee hani sosyal medya zararlıydı hayırdır..işinize geldimi facebook işinize gelmedimi face kötü bi yer...

Gerçekler

10 Ağustos 2020 Pazartesi 12:16

Davrazlı maske alacak paran yok ise o elindeki bilmem kaç bin liralık telefonunu sat maske 50 Kuruş lükse geldimi en babasını yapıyorsunuz hiç bir şeyden ödün vermiyorsunuz her evde en az iki araç alkol zina en lüks yerlerde yeme içme daha saymakla bitmez yazarken biraz vicdanlı olun

Ast

09 Ağustos 2020 Pazar 21:47

Atabeyde virüs vakası var ve bunu daha yeni duyuyoruz karantinalar var. Neden duyurulmuyor. Dikkat ediyorsak bi raz daha dikkat eder millet. Artı tatil beldelerinden gezip gelip virüsü yayan tutarsız davranan insan musvetteleri bunca kul hakkını nasıl odeyeceksiniz.

Vatandaş

09 Ağustos 2020 Pazar 21:06

Bu aralar millette maskeyi emcükleme hastalığı başladı bakıyorum maskenin içinde dilini gezdiriyor.

Bilinç

09 Ağustos 2020 Pazar 20:24

Yapılan araştırmalara haberlere bakın coronaya yakalananların çogu Maskeye Dİkkat eden Titiz insanlar isteyen araştırabilir daha geçenlerde çift maske takan Dr. vefat etti yıne bi başka yerde başka bir Dr. Ve iki hemşire yine coronoya yakalandı.

spartalı32

09 Ağustos 2020 Pazar 19:30

Sokakta temiz havada Gelene Geçene ailesiyle gezene Özel Aracında gidene ceza yazmakla olmaazz bu iş zaten olmadıda sonuc ortada.. DÜGÜNLERİ ASKER EGLENCELERİNİ KALABALIKLARI YASAKLAYIN ÖNCE YETERLİ.

Vatandasin biri

09 Ağustos 2020 Pazar 17:05

Vatandasa tatile git diye kredi verin ayasofyada bilmem kac kisi namaz kilsin bi musluman zaten onlar sonra yok vakalar artti yok sosyal mesafe

Davrazlı

09 Ağustos 2020 Pazar 16:23

Artık bu saatten sonra hiçbir şeyin hükmü yok .Vatandaşın da suçu yok düğün serbestse eğer o düğünde oynanır yemek yenir. Düğün de mesafeyi nasıl koruyacaksın. yemekte nasıl koruyacaksın.. Halk otobüslerinde boş koltuk uygulaması bitti. Maske ile olmuyor bu iş vatandaş aynı maskeyi bir ay kullanıyor .Maske alacak parası yok. Gerçi uçuyoruz ama işte yönümüz ne tarafa belli değil.

MARSTAKİ DİLENCİ

09 Ağustos 2020 Pazar 16:20

SİZ BİRİNDEN EMİR ALMADAN TUVALETE GİDEMEZSİNİZ HADİ ORDAN SÖZDE MÜSLÜMAN DİN TÜCCARLARI

Vatandaş

09 Ağustos 2020 Pazar 15:38

İnsanlar tatile gitsin diye turizm kredisi verdiniz siyasi şov için Ayasofya’ya Anadolu’dan binlerce insan taşıdınız bu saatten sonra ne yapsanız boş hükümet içinde bir tek sizin saygınlığınız vardı (BAŞLANGIÇTA) artık o da yok samimi gelmiyorsunuz her şeyiniz tutarsız.

Mahmut

09 Ağustos 2020 Pazar 15:32

Boşverin dunya

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR