20 Nisan 2024 Cumartesi

BU TIR'I MUTLAKA ZİYARET EDİN

BU TIR'I MUTLAKA ZİYARET EDİN

Isparta

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün 2015 yılında faaliyete geçirdiği “Hedef Olma Hedefsiz Kalma” projesi kapsamında Narkotik Eğitim Tırı, madde kullanımını önleme konusunda farkındalık oluşturma amacıyla yarın Isparta’ya geliyor.

Narkotik Eğitim Tırı içerisinde uyuşturucu maddelerin içerisindeki kimyasallar, madde kullanımına bağlı olarak vücutta meydana gelen değişiklikler ve ebeveynler için madde kullanımının blirtilrinin yr aldığı yer aldığı uygulamalar bulunuyor. Tır’da bulunan uzmanlar ziyaretçileri uyuşturucu konusunda bilgilendirmede bulunuyor.

Madde kullanımı ve bağımlılığı ile ilgili doğru bilnen yanlış bilglere dikkat çekmek ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yola çıkan Narkotik Eğitim Tırı 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda 10 -11 Aralık tarihleri arasında saat 09.30-17.30 saatlerinde ziyarete açık olacak.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

eğitimcileri eğitine cevap

10 Aralık 2019 Salı 22:06

Sen önce beynini kullanmayı öğren.Öğretmenlere laf atacağına kendine dönüp bir bak.Yasalarda boşluk var.Öğretmen yaramazlık yapan haylaz öğrencilere sopa vursaydı bu çocuklar çoktan mürekkep yalardı.Kanun şımartılmış çocukların anne babaların lehinde.

misafir

10 Aralık 2019 Salı 10:44

hafta içi mesai saatlerinde çocuğumuzu okuldan alıp nasıl ****üreceğiz ki

eğitimcileri eğitin

10 Aralık 2019 Salı 02:05

bu tıra "artık 18 yaşındasın sana kimse karışamaz" diyerek gençleri ailelerine karşı kışkırtıp evini terkettiren, serseriliğe bataklığa atılmasına sebep olan mimsiz medeni eğitimcileri alıp eğitsinler önce..her türlü ahlaksızlığın alkolün fuhuşun uyuşturucunun kucağına bu mimsiz medeni eğitimsizler atıyor çocuklarımızı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR