27 Nisan 2024 Cumartesi

Dere Mahallesi’ne yeniden kadın eli değsin isteniyor

Dere Mahallesi’ne yeniden kadın eli değsin isteniyor

Isparta

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde mahallesine hizmet etmek isteyen muhtar adayları saha çalışmalarını hızla sürdürüyorlar.

Dere Mahallesi’nin 2004-2009 dönemi ilk kadın muhtarı Sevim Saniye Kutlu, mahallenin eksiklerini gidermek ve mahallesine daha fazla hizmet etmek için yeniden aday olduğunu açıkladı.

İnsanlarla iletişim kurmayı ve onlara yardım etmeyi sevdiğini belirten muhtar adayı Kutlu, "Mahalleye yeniden kadın eli değmesini" isteyen mahalle sakinlerinin taleplerini yerine getirebilmek  için yine bu dönemde de var gücüyle çalışacağını söyledi.

Seçim çalışmaları sırasında ev ev, sokak sokak dolaştığını, mahalle sakinlerini dinlediğini, gelen talepleri kaydettiğini, kendisine verilen destekten duyduğu memnuniyeti ifade eden muhtar adayı Kutlu,”Mağdur insanlarımızın sesine ses olabilmek, seçilen belediye başkanı ile yapacağımız çalışmalarla mahallemize daha iyi hizmet getirebilmek için aday oldum. Çalışmalarımız çok güzel gidiyor. insanlarımız çok güzel tepkiler veriyor. Gösterilen teveccüh de çalışma gayret ve isteğimize arttırıyor” dedi.

Seçimi kazanması halinde tek hedefinin  mahalleye hizmet getirmek olacağını belirten muhtar adayı Kutlu, "Öncelikle halimizde eksikliği bulunan ve vatandaşımızın uğrak noktası olacak bir muhtarlık binası başta olmak üzere, mahalle sakinlerinin çeşitli etkinliklerinde istifadesine sunulacak bir sosyal tesis ve yine mahalle sakinlerinin yoğun talepleri dikkate alarak zincir market şubelerinden birini mahallemize kazandırılması çalışma programımız içerisinde yer alacak “dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Emekli

28 Mart 2024 Perşembe 18:12

Görev yaptığı daha önceki dönemde güzel işler yaptığını, mahalle sakinlerinin derdiyle dertlendiğini şaibeli işlere de bulaşmadığını biliyorum. İnşallah hayırlısıyla kazanır.

Emekli

28 Mart 2024 Perşembe 15:22

17.000 tl maaş bence kaldırılsın emekliye verilsin

Kamil

28 Mart 2024 Perşembe 13:58

Yav nene torununa tombalağına bak, ne işin var böyle şeylerle

Kapatt

28 Mart 2024 Perşembe 13:06

Hiçbir halta yaramıyor muhtarlar kapatilsin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR