28 Nisan 2024 Pazar

UYGUN İLE YOLA DEVAM

Madeni - İş Odası'nın olağan genel kurul toplantısı Alyans Düğün Salonunda gerçekleştirildi. İki Listenin yarıştığı kongrede mevcut Başkan İsmail Uygun üyelerin çoğunluğunun oyunu alarak tekrar göreve seçildi.

Isparta

 

Isparta Madeni İş Odasının  olağan genel kurul toplantısı dün Yeni Sanayi Sitesindeki Alyans Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Saat 10.00’da başlayan kongreye; Ak Parti Milletvekili Recep Özel, CHP Milletvekili Ali Haydar Öner, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, CHP Başkanı Vedat Şenol, Merkez İlçe Başkanı Ali Korkmaz, MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve aynı zamanda Partinin Belediye Başkan Adayı olan mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut ve partinin Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan ile partilerin il genel ve belediye meclis üyeleri ve adayları, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcıları Metin Çelik ve Salih Sarıkaya ile çeşitli odaların başkanları ve oda üyeleri katıldı.

Hazurun cetvelindeki genel kurul için yeterli üyenin hazır bulunmasıyla başlayan kongrenin açılış konuşmasını Oda Başkanı İsmail Uygun yaptı. Uygun konuşmasında şunları söyledi: “Yıllardır sanayi esnafından oluşan odamız üyelerine en iyi hizmeti etmenin gayreti içerisindeyiz. Üyelerimizin sorunlarının çözümü için gerek şahsi olarak gerek oda yönetim olarak gece – gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürdük. Bu doğrultuda değerli üyelerimize, meslektaşlarımıza ve Isparta halkına en iyiyi sağlamak için tekrar göreve talip olduğumuzu belirtiyorum” dedi.

TÜM RAPORLAR ÜYELER

TARAFINDAN KABUL EDİLDİ

Kongrede daha sonra Divan teşekkül ettirildi. Buna göre; Divan Başkanlığına Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, Divan Başkan Yardımcılığına Ahmet Tural ve Hüseyin Dede, Katipliklere ise Hasan Telli ve Şerafettin Tanrıverdi seçildiler. Odanın Yönetim Kurulu faaliyet raporu, Gelir – Gider Cetvelleri ve Tahmini Bütçesi okunarak, daha sonra okunan Denetim kurulu raporu ile birlikte oylamaya sunuldu ve üyeler tarafından kabul edildi. Daha sonra dilek ve temenniler maddesine geçildi. Bu doğrultuda sırasıyla; ITSO Başkan Yardımcısı Metin Çelik, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, CHP Milletvekili Ali Haydar Öner ve Ak Parti Milletvekili Recep Özel birer konuşma yaptılar. Kongrede, katılımcı siyasi parti temsilcilerinin konuşmalarının ardından kongrede başkanlığa aday olan Mehmet İlter ve mevcut başkan İsmail Uygun da birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

İŞTE MADENİ İŞ

ODANIN YENİ YÖNETİMİ

Isparta Madeni İş Odasının 2010, 2011, 2012 ve 2013 yıllarını kapsayan olağan genel kurul toplantısı yapılan seçimle sona erdi. İki listenin yer aldığı seçimlerde mevcut başkan İsmail Uygun 561 oy alarak tekrar göreve seçildi. Diğer aday Mehmet İlter ise 166 oyda kaldı. Buna göre Odanın yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: İsmail Uygun, Nurettin Karabıçak, Mehmet Akekmek, Mustafa Şenol Tulga, İsmail Soydinç, Himmet Gündoğdu, Hakkı Güneş, İsmail Özcan ve Selahattin Göksu.

Denetim Kurulu: Selçuk Özkan, Şevket Atik ve Halit Başçiftçi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR