19 Mart 2024 Salı

BU SERVET HALKIMIZIN MALIDIR

Isparta Belediyesi İstanbul yolu Emniyet Müdürlüğü binası önünden Çünür Kavşağına kadar olan servis yolunda asfalt çalışmalarına başladı.

Isparta

Altyapısıyla birlikte elden geçirilen caddede bisiklet yolu da yapılacak. Cadde üzerinde kaldırım çalışmaları da yapılırken yine fidan dikim sezonuna girilmesiyle birlikte orta refüjlere de yoğun bir şekilde gül dikimi gerçekleştirilecek.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, caddenin Isparta’nın en geniş yollarından birisi olduğunu söyledi.

Çalışmalar kapsamında meyillerin hesaplandığını ve hiçbir seviye hatasına meydan verilmediğini aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, caddede altyapı, dolgu ve asfalt çalışmalarının yapıldığını söyledi. Asfalt çalışmalarında yarıya geldiklerini dile getiren Başkan Günaydın, caddede Çünür kavşağına kadar bisiklet yolunun da yapılacağını belirtti. Isparta’nın bu yöne doğru yapılaşmasının gerçekleştiğini cadde üzerinde ITSO, Meddem Hastanesi başta olmak üzere yapılaşmaların olduğunu kaydeden Günaydın, şehircilik çizgisi oluşturduklarını aktardı. Çalışma esnasında hiçbir şeyden kaçınmadıklarını ve yer yer 1,5 metreye ulaşan dolguların yapıldığını söyleyen Günaydın, “Asfaltımızı dayanıklı olarak döküyoruz. Çalışmaları bende devamlı kontrol ediyorum. Hızlı, kaliteli ve verimli bir şekilde çalışıyoruz ve bundan dolayı da para kazanıyoruz, zaman kazanıyoruz. Mevcut araç ve gereçlerimizle çalışmalarımızı tabiri caizse tereyağından kıl çeker gibi gerçekleştiriyoruz, verimimizi ikiye katlıyoruz. Böylece maliyeti 8’de bire kadar indirebiliyoruz. Böylece Isparta olarak bir servete sahip oluyoruz. Bu servette halkımızın malıdır, halka hediyedir. Bu ekonomik çalışmalar Isparta’mıza milletimize hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

23 Eylül 2017 Cumartesi 12:41

Birazda okul bahçelerine girerek asfaltlama yap okullar hepimizin değilmi büyük başkan neden bu okullara bu kadar negatifsin

Objektif

23 Eylül 2017 Cumartesi 10:00

Bahsi geçen yol gerçekten çok bozuktu, Ekonomi kampüsü, hastane, özel okullar vb.. nedenlerle yoğunlaşan bu yolun yapılması çok iyi oldu. Ancak yorumlarda bahsedilen sokak köpeklerinin ivedilikle toplanması gerekiyor bu konuda hassasiyet göstereceğinizi biliyoruz. Sayın başkanım Ispartanın en acil ihtiyacı organize hayvancılık bölgesidir. Büyüyen Isparta kenar mahallelerdeki hayvan besihanelerinin şehir içi kalmalarına sebep oldu uzun yıllar hizmet edecek bir hayvancılık yapılsa iyi olacak.

bas git

23 Eylül 2017 Cumartesi 00:08

Oğlım bas git

Bozkurt

22 Eylül 2017 Cuma 21:18

BASKAN SENDE HİC ALLAH KORKUSU YOK MU YAHU CUNURDE TOZDAN TOPRAKTAN KİSİNDA ÇAMURDAN YOLDA YURUYEMEZ OLDUK .OLAN ASVALTLARİ SOKUP YENİSİNİ YAPACAGİNA OLMAYAN YERLERE YAPSAN DAHA HAYİRLİ OLMAZ Mİ BİZDE İSPARTADA YASİYORUZ HANİ

Vatandaş Rızaa

22 Eylül 2017 Cuma 20:11

Sayın başkanım hizmetleriniz güzel Allah razı olsun da birde şu belediye otobüsü şöförlerinizi insan gibi kullanmaları hususunda uyarsanız ne güzel olacak. Sokak aralarında 80 mi dersin 90 mı dersin yardırıyor bir ani fren yapıyor millet koltuğundan fırlıyor yemin ederim eşim yedi aylık çocuğunu düşürecekti zor bela ambulansa gittik bir şey yok dediler çok şükür.

Ahmet

22 Eylül 2017 Cuma 20:06

Sen ancak böyle belediyenin aslı görevlerini devreye sokarak yok şöyle hizmet ettik yok böyle hizmet ettik diye övunürsün otopark yaptık diyor sokak araç dolu köpeklere yer yaptık diyor sokak köpek dolu sen bunları yaptığın yere ****zsan ne anlamı kaldı oranın oraya anca gösteri hizmeti denir

Ali

22 Eylül 2017 Cuma 19:29

Isparta halkına gelecekte hizmet getirecek iş güç sahibi yapacak modern bir hale gelmesini sağlamak için çalışan başkan deyil ancak sanki asfalt belediyenin görevi deyilmiş gibi belediyenin aslı görevlerini hizmet sayıp övünen bir başkan görüyoruz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR