27 Nisan 2024 Cumartesi

Süleyman Demirel Üniversitesi 2023 taban ve tavan puanları

Süleyman Demirel Üniversitesi 2023 taban ve tavan puanları

Isparta

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlandı. Peki Süleyman Demirel Üniversitesi'nin taban puanları, sonuçların açıklanmasının ardından araştırılan konular arasında yer almaya başladı. 

YKS üniversite tercihleri başladı 

ÖSYM YKS tercihlerinde ön kılavuzu yayınladı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının, "sonuc.osym.gov.tr" adresinden ilan edilmesinin ardından tercih süreci de başladı. Tercihler 27 Temmuz 2023 ve 8 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak. 

ÖSYM 2023 YKS tercih kılavuzu yayınlandı 

ÖSYM Başkanı Ersoy, 2023-YKS tercih işlemlerinin 27 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde yapılacağını duyurmuştu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih kılavuzu yayımlandı ve tercih işlemleri başladı. YKS tercihleri bugünden itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresi üzerinden yapılmaya başladı.

YKS üniversite tercihleri nasıl yapılacak?

2023-YKS tercih işlemleri, 27 Temmuz 2023 tarihinde saat 11.00'de başlayacaktır. Adaylar tercihlerini, 27 Temmuz-08 Ağustos 2023 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından bireysel olarak kendileri yapacaktır. Tercih işlemleri, 08 Ağustos 2023 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

Süleyman Demirel Üniversitesi taban ve tavan puanları belli oldu 

Tercih işlemlerinin başlamasının ardından Süleyman Demirel Üniversitesi'nin en son alım yaptığı taban puan, tavan puanları ve başarı sıralamaları belli oldu. 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

31 Temmuz 2023 Pazartesi 17:00

Sıçtık yine öıplakalar dolacak

Tercih Zamanı

31 Temmuz 2023 Pazartesi 16:54

Umarım bu haberi merak edip SDÜ ve ISUBÜ bünyesinde yetkili biri görür ilimizde tercih yapmak isteyen bir çok genç Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünün Isparta da olmamasından yakınıyor. Ekonomik şartlar o kadar sıkıntılı Burdur Mehmet Akif Ersoy üniversitesini bile yazmaya korkuyorlar. İlimizde kime gidelim bölümün açılması için?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR