29 Mart 2024 Cuma

BU SEFER BAŞKA KAVŞAK 3 AYRI KAZA 2 YARALI VAR İŞTE DETAYLAR

BU SEFER BAŞKA KAVŞAK 3 AYRI KAZA 2 YARALI VAR İŞTE DETAYLAR

Isparta

Isparta şehirlerarası terminali çıkışındaki kavşakta önceki gün akşam 3 ayrı kaza meydana geldi. Üçüncü kazada Seyir halindeki Aracın motosiklete çarpmasıyla gerçekleşti. Motosikletteki 2 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen Ambulans ile hemen en yakın hastaneye sevk edildi. Aynı kavşakta gerçekleşen ilk iki kaza’da ise araçlar birbirine girdi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Gün içinde toplam 5 araç ve 1 motosikletin kazaya karıştığı kavşaktan vatandaş ve araç kullanıcıları şikâyetçi.

Devamlı kazaların gerçekleştiği ve ölümlü kazalara davet açan bu kavşağa Sürücüler ve Vatandaşlar Trafik lambası konulmasını istiyor ve bir an önce Yetkililerden bu konuda yardım bekliyor.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sbt

26 Nisan 2017 Çarşamba 08:30

Elektrikli motorsikletlerde hiçbir kural tanımadan caddelerde boy göstermeye devam ediyor. kaza kaçınılmaz

Otogar kavşağı mağduru

25 Nisan 2017 Salı 17:33

otogar çıkışında, aşağı ve yukarı yönden gelen arabaları rahat görebilmek için konulan plastik dubalar sırf orada ki malum kafenin müşterileri park edebilsin diye kafe sahipleri ya da müşteriler tarafından çaktırmadan kırıldı (yıllar oldu tabi), aşağıdan, yukarıdan geleni göremediğimiz için ölümüne atlıyoruz yola her gün hem yaya hem sürücü olarak, onlarca ekip geçiyor ve hiçbiri umursamıyor, trafik polisliği sadece sise, hıza, kemere o da gariban vatandaşa ceza yazmaktan ibaret değildir!!!

Serdar

25 Nisan 2017 Salı 12:15

Trafik kurallarına uyma sıfır ışık değil ne koyarsanız koyun birbirine saygı duymayan sürücüler olduğu sürece bu kazalar olacaktır ,maddiyat bir yere kadar ama ölüm ve yaralanmanın acısı yıllarca iz bırakıyor ,çok mu zor 1 dakika beklemek

ali

25 Nisan 2017 Salı 13:59

çok haklısın dostum sabretmek,saygı ve hoşgörü lazım 1 dk önce varsan ne olacak bunlar olmadıktan sonra insana ne koyarsan koy olmaz.dikkat edin cevrenize kendinize çok sinirli ve küfürlü araba kullanıyoruz.birde trafigin içine modifiyeli şahin dogancı girdiyse tmm gür gür yanlıyarak cıkar yola lütfen saygı ve hoşgörü...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR