25 Nisan 2024 Perşembe

BU OTOMOBİLDEN SAĞ ÇIKTILAR

ISPARTA’DA Turan Yıldız’ın kullandığı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesiyle takla atarak uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü ve araçta bulunan eşi hafif şekilde yaralandı.

Isparta

Kaza geçtiğimiz gün Sütçüler ilçesine bağlı Yukarıyaylabel mevkiinde meydana geldi. Turan Yıldız yönetimindeki 32 LY 582 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak metrelerce uçuruma yuvarlandı.Takla atarak uçuruma yuvarlanan otomobilden kurtulan sürücü Turan Yıldız ve araçta bulunan eşi Gülsüm Yıldız araçtan sağ çıkarak yola çıkmayı başardılar. Daha sonra sürücü Turan Yıldız’ın yakınlarına haber verdi. Olay yerine gelen yakınları ise sürücü ve eşi Gülsem Yıldız’ı tedavileri için Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne götürdü.  



Kaza sonrası hurdaya dönen otomobil çekici yardımıylauçurumdan çıkartıldı.

Öte yandan Yıldız çiftinin Yukarıyaylabel'e bir yakınlarınıncenaze törenine katılmak için köye giderken kaza yaptıkları öğrenildi. Hastanedetedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi

 


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vedat intas

28 Nisan 2016 Perşembe 12:13

Sütçüler yukarı yaylabel değil Aksu yukarı yaylabel köyü dür ve yollarizin ne durumda olduğunu da cekin lutfen

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR