23 Nisan 2024 Salı

BU OTELİN SAHİBİ ISPARTALI

İşadamlarımızın yurt içi ve yurt dışındaki ticaret hacimleri Isparta sınırlarını aşıyor. Metropol kent İstanbul'da yaşayan Ispartalı işadamları başarıdan başarıya koşuyor, kentin ekonomik hayatına imzasını koyuyorlar.

Isparta

Örneklerden birisi Hakan Çağlar. Ispartalı Çağlar ailesininbir ferdi olan Hakan Çağlar, İstanbul'da 2 arkadaşı ile birlikte devasa birotel yatırımına imza attı. Kadıköy Kozyatağı'nda 150 milyon dolarlık yatırımlainşa edilen 5 yıldızlı otel için dünya devi Hilton ile franchise sözleşmesi imzalandı.  Hilton İstanbul Kozyatağı Konferans Merkezive Spa, Hilton Worldwide'ın Türkiye genelinde halen işletilmekte olan ve inşaathalindeki 40 oteli içeren portföyüne katıldı.

 

Hilton İstanbul Kozyatağı Konferans Merkezi ve Spa, 317odaya sahip ve 2 bin metrekarenin üzerinde bir toplantı kapasitesi ile hizmetveriyor. Üç katlı bir platformun üzerine inşa edilen iki adet 16 katlı simgeselkuleden oluşan otelde iki farklı restoran seçeneği, bir Sağlık Kulübü veSpa'nın yanı sıra Optimum Alışveriş Merkezi'ne yaya köprüsüyle doğrudanbağlantı yapıldı.

 

EMAYTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi hemşehrimiz HakanÇağlar, Hilton Kozyatağı Otel&Resort ile ilgili şu bilgilendirmeyi yaptı:

 

"Her geçen gün daha da popüler bir konferans merkezihaline gelen İstanbul’un ticaretin ve ekonominin merkezi olma yolunda hızlailerleyen Anadolu Yakası’nda yer alan Hilton İstanbul Kozyatağı KonferansMerkezi ve Spa, bölgenin dünya standartlarındaki konferans hizmetleri ilegiderek artan şirket toplantısı ve etkinlik taleplerine cevap vermeyiamaçlıyor.

 

Üç katlı bir platformun üzerine oturan iki adet 16 katlısimgesel kuleden oluşan otelin üst katlarında Marmara Denizi ve Adalarıninanılmaz manzarası izlenirken teraslar a’la carte restoranlara ve şık barlaraev sahipliği yapacak. 2.000 metrekarenin üzerinde toplantı kapasitesine sahipotelde ayrıca iki farklı restoran seçeneği, büyük bir Sağlık Kulübü ve SPAhizmet verecek.

 

Hilton İstanbul Kozyatağı Konferans Merkezi ve Spa'yadoğrudan E5 karayolu üzerinden ulaşılıyor. Otelin yeri İstanbul'un iki büyükhavaalanı olan Atatürk Uluslararası Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'nahemen hemen eşit mesafede bulunuyor. Sırasıyla 23 km ve 21 km mesafedeki ikihavaalanına da karayolu üzerinden ulaşılıyor. Ayrıca yeni açılan Kadıköy-Kartalmetro hattının Kozyatağı istasyonu da otele yürüme mesafesinde bulunuyor."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kamyoncu

16 Ocak 2018 Salı 19:55

Isparta ya yatırım yapmaya kalksa ya demireller yada Yusuf Ziya’ya takılır Isparta’yı mafedenler asıl bunlar

ama...

30 Ekim 2014 Perşembe 16:35

soran kişiye bir de ben sorayım. Siz Ispartaya ne yaptınız ki acaba???

vatandas

30 Ekim 2014 Perşembe 19:06

imkanı olduğu halde memleketine yatırım yapmak yerine istanbul'da yatırım yapmanın yanlış olduğu ifade edilmiş. hadi memleketine yapmamış yatırım, otelde kaç ıspartalı çalışıyor onu açıklasınlar...

acaba

30 Ekim 2014 Perşembe 16:06

hem vatandaş hemde o kazansa olmazmıydı?

Burak Dılmen

30 Ekim 2014 Perşembe 13:44

Peki iyi hoşta Ispartaya ne yapmışlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR