19 Mart 2024 Salı

BU OLAY ISPARTA'DA YAŞANDI !

BU OLAY ISPARTA'DA YAŞANDI !

Isparta

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünde meydana gelen trafik kazasında 32 T 0113 plakalı ticari araç, elektrikli bisiklete çarptı. Kazada elektrikli bisiklet sürücüsü bayan hafif yaralandı. Elektirikli bisiklet sürücüsü bayanın kucağındaki 9 aylık bebeği ise kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu.

 

Olay yerine ambulans sevk edilirken ismi henüz haber merkezimizce teyid edilemeyen elektirikli bisiklet sürücüsü bayan ayakta tedavi edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

insan

27 Temmuz 2017 Perşembe 18:05

Hani cezalar yağmıştı ?Hani eksozu patlak araçlara motorlara el koyuluyordu ?Hani Isparta huzur kentiydi ?Şu gerçeği yetkili sorumlulara bir şekilde göstermek gerekiyor; ISPARTA DA TRAFİK, ASAYİŞ VE ÇEVRE SAĞLIĞI ALLAH'A EMANET.

25 Temmuz 2017 Salı 10:48

elektrikli bisikletler potansiyel tehlike

ts

25 Temmuz 2017 Salı 09:08

Bütün yorumlara katılıyorum faka tdüz yolda giden bir motora ARKADAN ÇARPMA, ÖZELLIKLE TAKSİ SÜRÜCÜSÜHİÇMİ SUÇU YOK?????

duyarlı

24 Temmuz 2017 Pazartesi 21:02

sayın valim ve emniyet müdürüm artık ıspartada trafiğe bir el atın artık geceleri bile kendini bilmez bir sürü artist gerek motorsikletle ara gazı vererek ve gerekse düşük model araçlara acayip egzos takıp gerek ana cadde ve gerekse ara caddelerde yaptıkları uygunsuz hareketlerle bizleri rahatsız etmektediler.emniyet teşkilatı bunu görmektedirler ve ne zaman dur diyecekler merakla bekliyorum.

Dikkat

24 Temmuz 2017 Pazartesi 20:22

3 kere bimere yazı yazdım 2 defa da 155 i. Aradım bu elektrikli bisikletler için bir kere bisiklet pedallı olur elektrikli motor bunlar ehliyet kask plaka yaş sınırı yok bu sınırı alabilecek yerler var tabiki kural ışık yer zaman yers yön hiçbir kavram yok hiçbir korumalarıda yok illa 8/10 kişi ölecek sonra önlem alınacak anneler babalar ağlamasın lütfen

Vatandaş

24 Temmuz 2017 Pazartesi 19:05

Hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz trafikte. Elektrikli bisikletler kural tanımaz şekilde trafikte dolaşıyor. Kırmızı Işık'ta durmaz, yolda kurala uymaz, ara sokaktan ana yola fırlar. Fakat bunlara DUR diyen kimse yok. Isparta'da trafik Allah a emanet.

ali

24 Temmuz 2017 Pazartesi 18:31

9 aylık bebekle motora binmek nasıl bir sorumsuzluktur?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR