24 Nisan 2024 Çarşamba

BU MUTFAK BAŞKA MUTFAK

BU MUTFAK BAŞKA MUTFAK

Isparta

Diyetisyen Dilara Saraç'ın Isparta'da ilk kez açtığı Formula Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı ve Diyet Mutfak'ta fazla kilolarınızdan sağlıklı bir şekilde kurtuluyorsunuz. Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı hizmetide veren Saraç, hazırladıkları ürünleri kendi elleriyle evlere servis ettiklerini de söyledi.

NEDEN FORMULA DİYET MUTFAK?

Sağlıklı beslenme zaman ve emek isteyen bir sistemdir. Son yapılan çalışmalara göre ise bireyler maalesef evde yemek hazırlayacak vakti bulamamakta ya da iş hayatlarının yoğunluğu sebebiyle sağlıklı beslenme için zaman ve emek harcayamamaktadır. Formula Diyet Mutfak, sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak için gerekli olan zaman ve eforu minimize eder. Diyetisyenler tarafından planlanan ve usta aşçılarla mutfakta sağlıkla hazırlanan menüleri adresinize teslim eder. Size sadece gönderilen besinleri keyifle tüketerek ideal kilonuza keyifle ulaşmak kalır.

FORMULA DİYET MUTFAK NEDİR?

FORMULA DİYET MUTFAK, diyet yapmaya zaman bulamayan veya diyet sürecini uğraştırıcı bulan bireylere sağlıklı beslenmeyi kolay ve eğlenceli hale getirmek için, Diyetisyen Dilara Göksenin SARAÇ tarafından kurulmuş bir sistemdir.

Kişinin günlük alması gereken, enerji, karbonhidrat ve proteinin hesaplanarak kişiye özel beslenme programı oluşturulur ve mutfakta sağlıklı pişirme yöntemleri ile hazırlanır. 3 ana 3 ara olmak üzere toplam 6 öğünden oluşan yüksek kalitede, taze, besleyici ve sağlıklı gıdalar her gün mutfağımızda hazırlanarak bireyin tercihine göre ev veya iş adresine teslim edilir.

FORMULA DİYET MUTFAK NASIL ÇALIŞIR?

1-Diyetisyenlerimiz sizinle birebir görüşür, yağ kas ölçümlerinizi yapar, genel sağlık durumunuz hakkında bilgi edinir ve size en uygun programı oluşturur.

2-Diyetisyenlerimiz tarafından planlanan menüleriniz, mutfağımızda hiç bir katkı maddesi olmadan, sağlıklı pişirme yöntemleri ile günlük olarak hazırlanır.

3.Siparişleriniz size 1 gün öncesinden teslim edilir. Örneğin Salı gününün öğünleri Pazartesi mutfakta hazırlanır ve 17:00 -20:00 arasında adresinize teslim edilir.

4-Size sadece kutunuzdan çıkan besinleri keyifle tüketip, hedefinize ulaşmak kalır.

Formula Diyet Mutfak  - 0 246 407 2222

Fatih Mahallesi 156 . Cadde Koç İşmerkezi Kar:2 No:14 Merkez/ISPARTA

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

22 Temmuz 2019 Pazartesi 20:01

adam hiçbir farkı yok neyin reklamı bu napıyo acaba aç kalmaktan başka :)))

ismail can

22 Temmuz 2019 Pazartesi 17:38

ıspartalı fatih bey sanırım birilerinin düdüğünü öttürüyorsunuz . yoksa alın teri ile işini yapanlara senli benli böyle gereksiz ve saygısız sözler sarfetmezdiniz.

Kaymakam

21 Temmuz 2019 Pazar 22:06

Yalnız Hilmi ye pek yaramamış diyet bi fark yok göbeğini içine çekmiş,

Isparta lı fatih

21 Temmuz 2019 Pazar 19:57

herkezin karnı ac zaten diyet yapiyo millet ekmek bulamiyor ki karnı doysun sen baska bi is yap bu iş tutmaz

Bülent

21 Temmuz 2019 Pazar 18:28

acıkmadan sofraya oturmayın, doymadan kalkın işin formülü bu.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR