19 Nisan 2024 Cuma

BU MÜDÜR HER OKULA LAZIM!

Senirkent’te 3 derslikli ve 70 Öğrencisi bulunan Zübeyde Hanım Anaokulu'nun boya badana işlerini okulun bayan Müdiresi Sultan Yaşar Çiçekdemir ile bayan Hizmetlileri Hatice Doğan, Hülya Kunt ve Şahinde Şahin ile erkek Hizmetli Erdal Kaplan yaptı.

Isparta

Senirkent İlçesi Hamidiye Mahallesi Yükseliş Caddesinde bulunan Zübeyde Hanım Anaokulu’nda bugünlerde hummalı bir çalışma yürütülüyor. 3 derslikli ve 62 öğrencisi bulunan okulda maddi sıkıntılardan dolayı okulun boya badana işlerini Okulun Müdiresi Sultan Yaşar Çiçekdemir ve hizmetliler yaptı.


Okulun boya ve badanasının eski ve yıpranmış olduğunu gören okul Müdiresi Çiçekdemir, çoğunluğunu bayanların oluşturduğu hizmetlileri de yanına alarak okulun boya – badana işine girişti. Boya kovalarındaki boyayı önce karıştırıp sonra eline aldığı fırça ile sınıfları ve idari katı boyayan Müdire Çiçekdemir, halinden de oldukça mutlu görünüyor.


Okul Öncesi Öğretmeni olan Sultan Yaşar Çiçekdemir 5 Yıldır öğretmenlik yaptıktan sonra atandığı Senirkent Zübeyde Hanım Anaokulunda Müdür Vekilliği yapıyor. 4 Hizmetli, 3 Öğretmen ve 1 İdareci olarak toplam 8personel bulunduğu okul, Müdire Çiçekdemir’in önderliğinde yapılan boya vebadana işlerinin ardından pırıl pırıl bir hale geldi.


Okulda yapılan bu ve bu gibi çalışmaları zaman zaman okulun internet sitesi olan senirkentzha.meb.k12.tr  sayfasında paylaşan Okul Müdiresi Sultan Yaşar Çiçekdemir, bu çalışması ile siteyi ziyaret edenlerden büyük beğeni ve takdir görüyor.


 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Seb

25 Eylül 2018 Salı 00:47

Reklamlar

Sadik

25 Eylül 2018 Salı 00:46

Kafasini------

Halit

25 Eylül 2018 Salı 00:41

Geri zekalı ben müdür olcam başkasına yaptırırım başladı sebeblensin

Halit

25 Eylül 2018 Salı 00:38

Allah akıl fikir versin müdür badanami yapar ver parayı yaptır garibanin biri sebeblensin

MEHMETÇİK

11 Eylül 2018 Salı 11:59

Asker doğudaki okullarda tadilat yapınca helal olsun dersiniz ISPARTA da bir bayan öğretmen yapınca reklam dersiniz

Sizi de görelim

11 Eylül 2018 Salı 11:56

Reklâm diyenler çatıyı değiştirip tuvaletleri temizleyin sırasını yapın olmaz mı hadi reklam diyenler sizin de kendi reklamınızı görelim

dinarlı

22 Ocak 2016 Cuma 23:16

allah rızası için sizde reklam için yapın alın o fırcayı elinize ALAMAZSINIZ REKLAM İÇİN BİLE ALAMAZSINIZ KASALMAK VARKEN SİZDEE!! YAZIK sizde lütfen reklam yapın.

reklam yapılır

21 Ocak 2016 Perşembe 23:39

okulunuzda 4 hizmetli varken sizin boya yapmanız gerekmez müdüre hanım eğer hava eksikliğiniz reklam eksikliğiniz varsa bu işe girersiniz belliki reklama ihtiyacınız var ... yanlız şunu da iletiyim bu yapmış olduğunuz reklam size hava su olarak döner ilçe milli eğitimden haberiniz olsun ... pek sevinmezler bi sorun

Tebrikler

20 Ocak 2016 Çarşamba 13:18

Bir ögretmen neyin reklamını yapabilir? Okula giden hizmetin eksikliğini, hizmeti göndermeyenleri eleştireceklerine bir öğretmeni eleştirmek ne kadar tuhaf görünmekte. Ögretmen olmak ne demek bunu anlamayan toplumu eğitime teşvik etmek ne kadar gereksiz. Öğretmen hanımi ve diğer çalısanları tebrik ediyorum.

azimle s....n

20 Ocak 2016 Çarşamba 10:30

boya kovalarındaki boyayı önce karıştırıp sonra eline aldığı fırça ile sınıf ve idari odaları boyamış:)))

Huseen

19 Ocak 2016 Salı 22:18

Boya reklamı olmalı galiba bu

vatan sevdalısı

19 Ocak 2016 Salı 21:09

on numara beş yıldız reklam olmuş.okulun dış sıvası dökülüyor reklam yapacağına ve fotojenik pozlar vereceğine esas ****arı tamir ettir.senden başka çalışan yokmu okulda hademeyi çalıştır sayın müdürem.alıdı anlaşıldı türbanlı pozlarınla birilerine bende sizdenim mesajı vermişsin fırça eline bile yakışmamış hem elektrik prizini niye boyarsınki

ertan ersal

19 Ocak 2016 Salı 20:30

şahinde ve ekibini kutluyorum tebrikler

Şahin Ali

19 Ocak 2016 Salı 19:34

Sonuçda herkesin örnek alması gereken birşey yapılmış bence. Bence direk olumsuz olarak yorum yapacağımıza birşeyler başarmak için çabalayanlara destek olmamız gerek. Ülkemizde ne idarecilerimiz ne siyasetçilerimiz varki sadece o koltuğa oturup okulunda ülkesinde olanı biteni umursamıyor.Bırakında okulu ve vatanı için her kim birşeyler yapmak için çaba gösteriyorsa elinden geleni yapsın. Eksik görülen yanlış olan şeyler varsada o zaman toplum olarak bizler ders çıkarıp daha iyilerini yapalım...

ad soyad

19 Ocak 2016 Salı 17:57

Hersey tamam da Neden reklam yapar gibi objektife poz vererek boya badana yapıyo onu anlamadım bide boya işi yazın yapılır kışın boya mı kurur hiç?

müdür

19 Ocak 2016 Salı 16:17

Olukları tamir eden boya yapan müdürlük sistemi geride kaldı müdürüm, şimdi lider olacaksın OGYE kuracaksın okulun iş ve işlemlerini yaptıracaksın. Okul müdürü hizmetlinin yapacağı işi yaparsa hizmetli de okul müdürünün işini yapmaya kalkar.Reklam için kara kış gününde boya yapmaya da gerek çünkü boyanın kokusu minik yavruların sağlığına zararlı.

Said

19 Ocak 2016 Salı 15:53

Hocam helal olsun tek kelimeyle

Remzi kara

19 Ocak 2016 Salı 15:06

Hocam adama sorarlar yaz tatilinde Nerede idin diye. Reklam kokan hareketler bunlar. 3 ay yat bi badana yap eğitim sevdalısı ol. Oh ne ala memleket

Alllaaah Allaaaaaaah...

19 Ocak 2016 Salı 16:21

ya insanları anlamak çok zor. yaz tatilinde nerdeydin diye sorduğun insanın görevi badana boya yapmak mı bir düşün? Tabi ülkemizde eğitim sistemi bu kadar saçma haldeyken insanlardan mantıklı tepkiler beklememek gerekir. Sonuçta eğitimsiz cahil bir millet yetişiyor..

Rıza

19 Ocak 2016 Salı 14:08

Allah rızası için çalışma diye buna derler, Allah böylelerinden razı olsun inşallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR