26 Nisan 2024 Cuma

BU MİLLET BİZİM BU VATAN BİZİM

BU MİLLET BİZİM BU VATAN BİZİM

Isparta


Isparta'da vatandaşların, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine karşı protestosu devam ediyor.

 Hükümet Meydanı'nda darbe girişiminin ardından başlatılan"demokrasi nöbeti" 14'üncü gününde sürdü. Aralarında   İl özel idare  ve  özel idare Bünyesindeki sendikalar da katıldı   Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleriyle darbe girişimine tepki gösterdi. Vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim okunan programda, darbe girişimi sırasında ölenler için yapılan duaya eşlik etti 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç Ispartalılara hitap etti. Vekil Bilgiç, İlk günkü gibi devam Edeceğiz  Ne Zaman  Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  bitti diyecek o zaman bitecektir.  Bu Vatanın Birlik ve beraberliğini böldürmeyiz Bu vatan bizim Bu millet Bizim Her şey Bu  Vatan için dedi Konuşmasının Ardından  Meydana inerek vatandaşların Dinledi Hatıra fotoğrafı çekildi.  







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MÜSLÜMAN

30 Temmuz 2016 Cumartesi 11:49

HIRISTIYANLARDA YÜZLERCE INCIL CIKMIS! EFANGELISLERIN BU GÜN KUTSAL KITAP DIYE OKUDUKLARINIDA BIR YAHUDI HAHAM TARAFINDAN YAZILMIS! SAIDI KÜRDININ KILISELERLE VE HIRISTIYANLARLA ARASI OLDUKCA IYIYMIS! VE UZUN SÜRELER KILISELERDE KALMIS! ACABA BU KAR´ANA RAKIP YAPMAK ISTEDIGI RISALELER KIM TARAFINDAN YAZDIRILMISTIR YADA YAZILMISTIR! SON PEYGAMBER MUHAMMED MUSTAFA S.A.DIR! SON KITAP KURÁNI KERIMDIR! NE BIR PEYGAMBER NEDE BIR KITAP GÖNDERILMEYECEKTIR! ISADA DÜNYAYA MUHAMMED ÜMMETI OLARAK GELECEKTIR

VELI

29 Temmuz 2016 Cuma 13:45

SAITI KURDI TURIZMI ADI ALTINDA BULUSUP, TOPLANIP FESAT YAYMA, MILLETI DEVLETI YIKMA KARARLARINI ALMA YERI OLMASINI ISTEMIYORUZ GÜZEL ISPARTAMIZIN!

vatandas

29 Temmuz 2016 Cuma 12:02

SAYIN VEKIL SAID KÜRDI HAKKINDAKI BÜTÜN GERCEKLERI , AYTUNC ALTUNDALIN ARASTIRMALARINDAN VE ACIKLAMALARINDAN ELDE EDEBILIRSINIZ! BU KISI HER DÖNEM YÖNETIMIN KARSISINDA YER ALMISTIR! DAHA BASKA DEYIMLE YÖNETIMIN KARSISINDA OLMAK DARBEDIR VEYA DARBECI ZIHNIYET YETISTIRIR! O YÜZDEN ARTIK BARLA PROJENIZ TAMAMET IPTAL EDILMELIDIR! BU ZIHNIYET ÜLKEYI NE HALE GETIRMISKEN HERHALDE BU DARBECI ZIHNIYETIN AAABIDELESTIREMEZ KIMSE ARTIK BU HASTALIKLI ZIHNIYETI! KIMDEN ILHAM ALINDIGI BELLI OLMIYAN RISALELER!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR