20 Nisan 2024 Cumartesi

BU MAKAM BENİM DEĞİL

AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Basın Kulübü ve Ne Var Ne Yok ortak canlı yayınında Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı görevlendirilmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekili Bilgiç, "Isparta bu makamı fazlasıyla hak etti" diye konuştu.

Isparta

Süreyya Sadi Bilgiç şunları söyledi: "Bu makam belki benim şahsıma tevdi edilmiş gibi görünebilir. Ben 8 yıldır plan bütçe komisyonunda görev yapıyorum. Bu makam Isparta’ya verilmiştir ve Isparta bunu fazlasıyla hak etmiştir. Böyle bir komisyonun başkanlığını tarihinde ilk kez Isparta’ya verilmesi de benim için bir guru meselesidir. Biz halkımızın bize vermiş olduğu yetkiyi kullandık. Gece gündüz demeden bazen günde 27 saat çalışma süreleriyle bu noktaya geldik. Bir kez daha söylüyorum bu makam benim makamım değil. Bir fark benim plakamın rengi değişti. Isparta‘ya AK Parti nasıl bakıyor bakış açısı artık değişmiştir.  

Bizim bu komisyon başkanlığı için önümüzde 4 yılımız var. Hepimiz çok yorgunuz. Arka arkaya seçimlerden çıkarak geldik. Son derece tartışmalı bir 2 seneyi geçirdik. Şimdi önümüzde 4 yıllık seçimsiz bir dönem var. Bizim bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyor Isparta için. Bütün kurumlar olarak. Bizim hep beraber topyekun bir birlikteliğe imza atmamız gerek. Elele vermemiz ve proje üretmemiz gerekiyor."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR