27 Nisan 2024 Cumartesi

BU KOLTUĞA OTURMAK İÇİN GELMİYORUM

BU KOLTUĞA OTURMAK İÇİN GELMİYORUM

Isparta

Kongre sürecine giren CHP’de Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan genç avukat Birtan Özgün Takmaz, “Ben bu koltuğa oturmak için gelmiyorum. Seçilirsem de otururken de kimse görmeyecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongreler süreci devam ediyor. Mahalle delege seçimlerinin başladığı CHP’de İl Başkanlığı için aday olacak olası isimler sessizliğini korurken, Merkez İlçe başkanlığı için ilk aday açıklaması dün yapıldı.

Isparta’nın genç Avukatlarından Birtan Özgün Takmaz, partisinin il merkezinde Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Takmaz, partililere hitaben yaptığı konuşmada; “Ben bu koltuğa oturmak için gelmiyorum. Seçilirsem de otururken de kimse görmeyecek. Seçim süresi içerisinde aday olacak partililerime de başarılar dilerim. Kıyasıya mücadelenin olduğu her zaman partinin kazanacağı bir seçim olsun. Kendimi tanıtmak isterim. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas’ta 1991 yılında doğdum. İşçi sınıfına mensup bir anne babanın köy enstitülü bir dedenin torunuyum. 2000 yılından beri ailecek Isparta da yaşamaktayız. Bu süre zarfında 2005 yılında izmir Maltepe askeri lisesinde girip 2009 yılında mezun oldum. 2009 2012 arası Harbiyeli olarak kara harp okulunda okudum. Ergenekon balyoz dönemi hükümet ve cemate direnen bir Harbiyeliyi olarak ayrılmak zorunda kaldım” dedi.

Takmaz, “Kendime güveniyorum, çalışacağımı ve örgütü çalıştıracağımı biliyorum. Ben herkes gibi bir yaşantı seçmedim adım gibi kendime özgün bir yaşantım ve bunu da seçilirsem de bu farkı hissettireceğimi düşünüyorum

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Merkez ilçeden birisi

21 Kasım 2019 Perşembe 09:56

Birtan beye güveniyoruz. Partinin vasıflı gençlere ihtiyacı var.

Birisi

20 Kasım 2019 Çarşamba 20:12

Birtan avukat ilk önce meyhanelerden ve tıp lokalinden çıkabilirse başkan olur biraz daha rakı içerse ahmet kürkçü olur selamlar saygılar

Sosyal Demokrat

20 Kasım 2019 Çarşamba 10:44

Aman Çocuğa fazla gaz vermeyin değilse kendini İmamoğlu sanacak. Urfalı il başkanından sonra sivaslı diğer partilerde Mardin ve HAKKARİ den il ve ilçe başkanları isteriz Isparta ırza.

Halktan kaos sevdalısı ak genel merkez ciye cevap

20 Kasım 2019 Çarşamba 02:44

Keşke kürkçü o kararı verebilecek kapasitesede olsaydı. En azından CHP nin ıspartadan 1 vekili silinmezdi.

Genel Başkan

19 Kasım 2019 Salı 23:28

Allah Allah ben bu CHP’nin gençlerini bilgili donanımlı zannederdim. Arkadaş merkez ilçe Başkan adayı ama kimseyle ittifak yapmayacağım derken genel merkezin talimatı beni ilgilendirmeze getirmiş lafı. İttifak yapıp yapmamanın kararını merkez ilçe başkanlarımı veriyor? Eyvah eyvah II. Kürkçü vakası mı geliyor yoksa?

Gorbaçov

19 Kasım 2019 Salı 22:35

Allah Allah bu CHP Ekrem İmamoğlu dan sonra çok değişti normalde sevmezler gençleri başarılı insanları ancak emekli olduktan sonra gelip orada oturup rakı ısmarlayacak adamları sever bunlar ama ilginç inşallah Isparta CHP nin Ekrem İmamoğlu sen olursun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR