19 Mart 2024 Salı

BU KİTAPLARI KİM DAĞITIYOR?

BU KİTAPLARI KİM DAĞITIYOR?

Isparta

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde  yaklaşık 2 gündür kedicikleri ile tanınan Adnan Oktar ( Harun Yahya)'nın İslam'ın İnanç Esasları isimli kitabı mahalle ve şehir merkezlerinde kapı kapı dağıldığı görüldü. Özellikle gece apartmanların kapılarına bırakılan kitaplar halkta şok etkisi yarattı.

Kendini bir dönem mehdi ve seyidi olduğunu iddia eden, evrim karşıtı yazıları ve konferansları ile tanınan aynı zamanda bazı televizyon kanallarında boy gösteren Adnan Hoca diye de anılan Adnan Oktar’ın kitapları kimliği belirsiz kişilerce kapı kapı dağıtılıyor.

Hafta sonu Eğirdir'in mahallelerinde  Adnan Oktar’ın  yazdığı kitaplar bırakıldı, Kitapların kimin veya kimlerin dağıttığı bilinmezken vatandaşlar polisi arayarak durumu şikayet ettiler.

Kitaplardan hayli rahatsız olduklarını belirten vatandaşlar “ kitapları görünce şaşırdık. Kimse kimin dağıttığını görmemiş, bu kadar çok kitabın ancak kamyonlarla ilçeye getirildiğini tahmin ediyoruz ve tasvip etmediğimiz programlardan bildiğimiz için hemen çöpe attık. Kim niye dağıtıyor anlam veremedik” dediler. Kemal ERBEN EĞİRDİR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kitaptan korkmayın diyenler!

12 Temmuz 2018 Perşembe 16:46

O günlerde kitaptan korkmayın diyenler neredeler acaba! Evet bir insan dini konularda sağlam bilgilerin âlimi olursa korkmaz , misyonerlerin kotaplarından! Ama câhil insanlar için iki dünyâlarını tahrif etkili bombadır din tüccarlarının , din tahrifçilerinin kitapları!

Gurbet

05 Şubat 2018 Pazartesi 22:07

Fettullahcıların kitap gazete dağıtma işini i şimdi bu reziller yapıyor ,ama bizim millet akıllanmaz bu destekçileri okuyunca vay Türkiyem vay dedim ne hain varmış memlekette aç kuranı nı oku soysuzların kitaplarını değil

aslina riayet ederek teblig!

28 Eylül 2017 Perşembe 12:21

Evet diyanet mensuplari hadis ayiklamaktan, din mensuplari arasi diyalogtan , hiristiyanlik üzerine eserler yazmaktan (hiristiyanlikta asli günah, hiristiyanlikta ibadet, vb.....................) calismalar yapmaktan zaman bulupta, islamda kuranda hadiste reform yapmadan Allahrasulünden nakledildigi haliyle yaymak icin calissalar millete!

BU PROJE ÜRÜNÜ KIMIN ACABA!

28 Eylül 2017 Perşembe 11:16

israilden gelen resmi heyetler acaba kendisini hangi resmi sifattan ötürü ve ne amacla ziyaret ederler " HARUN YAHYA ADNAN OKTAR" isimli sahisi . sadece merak ediyorum bunu bir telif edinde bizlerde aydinl****im!

cübbe li

27 Eylül 2017 Çarşamba 22:11

biz cübbe sarıkla sokakta gündüz gezince olay oluyor bu adamın yaptığı ne acaba

meral

27 Eylül 2017 Çarşamba 17:45

kendini mehdi ilan etmesi de mi yeterli gelmiyor gerçekleri görmek için.önce mehdi nedir araştırın sonra kendisini mehdi ilan eden insana bakın.adamın geçmişini araştırın bakalım okumaktan zarar gelmez diyen arkadaşlar.tabi hoşunuza gider çünkü islamiyeti yaşanması gerektiği gibi değil,sosyaaaal ve demokraaaat hatta ve hatta onun tarzıyla yaşamak varken değil mi

meral

27 Eylül 2017 Çarşamba 17:42

yazık sizlere şu hizmeti diyanet yapsa gençlerin beynini yıkıyorlar diye yürüyüş yaparsınız ama söz konusu rezil bir insan olunca çoğunluk ne kadar mutlu.zamaniçinde belki sizler de kedicikler yada darbukatör baryamlar sınıfına dahil olursunuz.islamda ayetlerle veya dini sohbetler eşliğinde eğlence yoktur.dağıtılan kitaplarda birşey görünmeyebilir ama içindeki tehlikeden kimin haberi var.bunlar başlangıç.islamiyet vur patlasın çal oynasın değildir. silkelenin ve kendinize gelin

Hoca

27 Eylül 2017 Çarşamba 12:06

Aaahh ah, ne olur bizim eve de gelselerdi, hatta kitabı kedicikler getirseydi bizzat. İçeri buyurup izah etselerdi kitapta yazanları, bir de hocanın karşısında oynadıkları gibi oynayıverselerdi de kitapta yazanlar aklımızda iyice yer etseydi olmaz mıydı?

Murat

27 Eylül 2017 Çarşamba 08:54

O kitaplarda Allah'ın ayetleri var, halkımız yolda bulduğu ekmeği bile kenara koyacak kadar güzel ahlaklıdır, için de Kuran yazan kitapları ise asla çöpe atmazlar, doğru haber yapmıyorsunuz.

Hatice

26 Eylül 2017 Salı 23:22

Kitap en iyi öğretmendir, kitaptan korkmak acizliktir. Mümin her fikri okur ve araştırır. Ayrıca bundan birkaç yıl önce kültür festivalinde Sn Adnan Oktar'ın 500 adet kitabını hediye olarak verdim ve 5 dk içerisinde tüm kitapları aldıla. Hatta aralarında okuduktan sonra kitabi bana verebilir misin diye konuşanlar bile oldu. Bir-kac kişi olumsuz yaklaşımda bulunda diye tüm herkesi aynı görüşte göstermek doğru bir habercilik değildir. Isparta'da yaşayan biri olarak bu haberi size yakıştıramadım..

Hülya Arslan

26 Eylül 2017 Salı 23:11

Sn.Adnan Oktar'ın 300 den çok ilmi ve imani konularda kitabı var.Bir kısmını okuma şerefine eriştim.Ben 22 yıllık eğitimciyim böyle mük****l bir anlatım görmedim.İslamın inanç esasları kitabı da çok güzel bu kitabı mutlaka herkes okumalı.Hediye kitap dağıtmak ancak yuksek ahlaklı sevgi dolu insanların yapabileceği bir hizmettir.Allah Adnan Oktar dan razı olsun

Orhan can

26 Eylül 2017 Salı 23:07

Parayla verirler kızarlar bedava verirler kızarlar ben anlamıyorum bu insanları.Okuduk icindekiler cok iyi ve uygunsuz diye hic elestiri olaz bu garip ulkede ..yazık

sevgi

26 Eylül 2017 Salı 23:03

Kitaptan korkma mantığını bir türlü anlayamıyorum. İster okur istersen okumazsın. Adnan Oktar ın kitapları Samsun'da bana da ücretsiz hediye edilmişti. Kitabı okudum hem çok kaliteli hemde çok güzel bilgiler var. Açıklamalar Kuran âyetleri ile yapılmış. Icerik mük****l.

Ali Fahri yıldız

26 Eylül 2017 Salı 18:52

Meyvesiz ağaç yaşlanmaz derler .Bende yıllar önce Adnan Oktarın Dünya Hayatının Gerçeği kitabını okuduktan sonra hayranı ve takipçisi olmuştum .

daha tehlkeli olabilir bazi kitaplar!

26 Eylül 2017 Salı 17:16

fetö nünde kitaplarini CD´lerini senelerce okudular sonuc, bazi kitaplar bomba tesirlidir hem bu dünyani hem ahiretini yok eder allahmuhafaza!!! AYRICA 9999 DOGRU YAZARLAR; BIR TANE YANLIS YAZARLAR; FAKAT O BIR YANLIS IMANINI YOK ETMEYE YETER DIKKATLI OLMAZSAN!!!!

fatih

26 Eylül 2017 Salı 15:24

Yahu ne guzel kitap dagitilmis kapilara bomba mi konsaydi bu nasil mantik. Haberin verilisi hic hos olmamis.Alirsin kitabi okursun begenmedigin yonleri elestirirsin bu kadar basit. Allah rizasi icin ****ret eden Adnan Oktar ve arkadaslarini tebrik ediyorum

Halim O.

26 Eylül 2017 Salı 12:51

Bu kitaplardan bizimde kapımıza bırakmışlardı. Bu sayede tanıdım Adnan oktarı. Birkaç Kitabını okudum. Sitelerindende bayağı araştırdım. Hiç televizyonda göründüğü gibi değil. Gayet başarılı ve güzel çalışmalar yapıyorlar. Kitaplarıda çok güzel. Sitelerinde birçok belgeselde var ve belliki bunları kendileri hazırlamış.

Yılmaz spartalı

26 Eylül 2017 Salı 11:12

Bizim eve de bırakılmış açtım okudum bir kısmını Korkulacak bir sey yok. Şok olmanıza da gerek yok Kitaptan sadece cahiller korkar

Barış Yılmaz

26 Eylül 2017 Salı 09:31

Allah'ın varlığının birliğinin bilimsel delilleriyle anlatıldığı kitapların sayısı artmalı. Özellikle günümüzde (evrim teorisi adı altında) Allahsızlık bilim gibi anlatılmaya çalışılıyorken.. bravo, dağıtanlardan Allah razı olsun..

Ahmet ekin

26 Eylül 2017 Salı 01:15

Kardeşim eğirdir müftülüğü ne yapıyor uyuyor mu bunlar kaç tane imamı müezzini kuran kursu hocasıvar yatıyor mu bunlar

DT Mehmet

25 Eylül 2017 Pazartesi 22:52

Kim dağıtıyorsa elleri dert görmesin. Allah ecirlerini ve etkilerini arttirsin

Bakir Devriye

25 Eylül 2017 Pazartesi 22:23

Kapının önünde bulunan kitaplar halkta nasıl şok etkisi yaratıyor admin? İKitapda kediciklerin müstehcen fotoğrafları mı vardı?

Ümit tunç

25 Eylül 2017 Pazartesi 20:23

İyi yapmışlar ellerine saglık devamını bekleriz inş

Musa İsa

25 Eylül 2017 Pazartesi 19:57

Adnan Oktar masondur inanmazsan bekle gör

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR