25 Nisan 2024 Perşembe

Bu Kavşakta Dikkat Yine Aynı Kavşak !

Bu Kavşakta Dikkat Yine Aynı Kavşak !

Isparta

Daha önce de bir Otomobilin bahçeye uçtuğu Kelebek Vadisinin altındaki kavşakta hasarlı trafik kazası meydana geldi. Kaza bu sabah 8.00 sularında meydana geldi.Mevcut kavşaktan karşıya geçmek isteyen iki araç kafa kafaya çarpıştı.32 PL 967 plakalı araç ile plakası alınamayan ticari aracın karıştığı kazada maddi hasar oluştu.

 


Sürücülerin hafif sıyrıklarla atlattığı bu kaza, daha öncede benzer birçok kazanın olduğu aynı kavşakta mahalle sakinlerinin tepkisini çekmişti.

Kazalarla ilgili bir mahalle sakini ''Bu kavşakta bu kazalara rağmen yetkililerin tedbir almaması ,gerekli kavşak ve ışıklandırma çalışması yapmaması başka kazalara da sebep olacaktır''diyerek haber merkezimize tepkilerini ilettiler.

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE UÇTU

http://www.bomba32.com/haber/isparta/otomobil-evin-bahcesine-uctu/7936.html

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

BAYKUŞ

19 Eylül 2014 Cuma 18:29

TEK SUÇLUSU ISPARTADAKİ KASİSLERİ KALDIRANLAR .

sadece alsfalt yetmez

18 Eylül 2014 Perşembe 23:36

Her köşe tehlike .Şehirde ne kural var ne de uyan.Hep yazıyoruz ama duyan yok .Şu Işıkkent Mah ve Hızırbey e trafik düzenlemesi,kasis,tabele,ışık her ne gerekse lazım belediye uyuma yoksa uyandıracaklar

Vatandaş

18 Eylül 2014 Perşembe 23:12

Bu kavşakta sürekli kaza oluyor bi apartmana araba düştü bi defasında okul minibüsü devrildi acilen trafik ışığı yapılmalı yetkililer kulak arkası ediyorlar illa birimi ölmeli.

Belediye başkanının kabahati

18 Eylül 2014 Perşembe 16:51

Standartlara uygun kasisler yapmayan belediye yetkilileri bu kazaların en büyük sorumlusudur bence. 4 metre uzunluğunda kasisler olmalı. Ama Yüksek Mimar bey ne diyorsa o doğrudur malesef. Kaza üstüne kaza. Tek sorumlusu Gerekli yerlere STANDARTLARA UYGUN kasisler yapmayanlar utansın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR