25 Nisan 2024 Perşembe

BU KADARINA DA PES

Bu kadarına da pes

Isparta

Yedişehitler Mahallesi'nde elektrikli bisiklete 4 kişi binen gençler hem kendi hayatlarını, hem de diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye soktu.

 

 

Yedişehitler Mahallesi'nde elektrikli bisiklete 4 kişi binengençler, işlek cadde de hayatlarını tehlikeye soktu. Üst üste çıkan gençlersürücüleri aldırış etmeden yollarına devam etti. Vatandaşlar elektrikli bisiklete 4 kişi ve üst üste binen gençleri hayretle izledi.

 

Elektrikli bisikletlere hiç bir şekilde uyarı ya da cezaiyaptırım yapılmıyor. Ancak gençlerin oynadığı bu tehlikeli oyunlar, elektrikli bisiklet sürücülerine de uyarı ya da cezai yaptırımların yapılmasının gerekli olduğunu gösteriyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Uğur

10 Ekim 2014 Cuma 17:27

Motosikletleri anladık ancak bunlar da ne, ufacık çocuklar kural mural tanımadan, hiçbir sinyalizasyon ya da aydınlatması çalışmadan zifiri karanlıkta dahi bu aletleri kullanıyorlar, bir sürücü olarak buna acilen müdahale edilmesi, yaş sınırlaması ve eğitim (ehliyet vb.) önlemler alınması gerek, sürücüsünün kuralsız, dikkatsiz, hatta çocuk olduğu bu aletlerin gerekirse piyasadan toplatılması gerekli, işine bu aletle gidip gelen yaşı büyük arkadaşlara lafım yok, ancak onlar dahi sanki trafiğin bir parçası değillermiş gibi kırmızı ışık ihlali yapıyorlar, buradan trafikte görevli emniyet müdürlerime sesleniyorum, ıspartanın zaten %80'i eğitimsiz sürücülerden oluşuyor bir de bilinçsiz çocukları katmayalım,

yok artık

01 Ekim 2014 Çarşamba 09:08

nedir bu ya her köşe başından önümüze biri fırlıyor bacak kadar çocukların altında bunlardan var ne kırmızı ışık nede başka bir kurala uydukları falan da yok. acilen bu elektrikli bisiklet işine bir çözüm bulunması gerekiyor.

Ulus

01 Ekim 2014 Çarşamba 08:52

Elektrikli bisikletlere ters yol-düz yol,kaldırım,kasksız kullanım,iki, üç kişi binmesi vb gibi herşey serbest.

Gökhan

02 Ekim 2014 Perşembe 08:42

**** yoluna gidecek öküzler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR