26 Nisan 2024 Cuma

BU KADARINA DA PES ARTIK

Isparta'da bir Cami'de, çeşme başlarını çalmak üzereyken hırsızları elinden kaçıran Şöhret, kendi elleriyle tek tek çalınan çeşmeleri yeniden taktı.

Isparta

 BU KADARINA DA PES ARTIK

Fatih Mahallesi'nde bulunan Hacı Bekir Çırak Camii'nde, busabah akıllara zarar bir olay meydana geldi. Artık Allah korkusu kalmayanhırsızlar, camiinin çeşmelerini çalmaya kalkıştı. Yakalanacağını anlayan hırsızveya hırsızlar, söktükleri çeşme başlarını bırakıp kaçtılar.

 

DUYARLI VATANDAŞ ÇILDIRDI

 

İşte o sırada, Fatih Mahallesi'nde bulunan Hacı Bekir Çırak Camii civarında bulunan Fatih Çınar Şöhret isimli genç vatandaş, camiiden çeşme başlarının çalınmaya yeltenildiğini duyunca çılgına döndü. Mahallede saatlerce hırsız arayan Şöhret, daha sonra çalınmaya çalışılan o çeşme başlarını kendi elleriyle tek tek tekrardan yerine taktı.

 

ALLAH'IN EVİNE UZANAN ELİ KIRARIM

 

Fatih Çınar Şöhret; "Herşeye tamam, herşeye eyvallah;ama Allah'ın eline insanlar elini uzattımı, kendi adıma o eli kırarım. Allahiyiki o hırsızları bana göstermedi. Ben bu şekilde, camiilerden bile bir şeyler çalmaya çalışan insanlara çok üzülüyorum. Burası Allah'ın evi, böyle terbiyesizlik olmaz" şeklinde görüşlerini bildirdi.

 

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

 

Bu arada, olay yerine gelen polisler, konuyla ilgili olarak geniş çaplı araştırma başlattıklarını ifade ettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

günaydın ıspartam

15 Mart 2015 Pazar 22:27

vay be dünya tersinemi dönüyor ne...kim kimi kovalamış :)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR