25 Nisan 2024 Perşembe

BU KADARI DA PES DOĞRUSU

BU KADARI DA PES DOĞRUSU

Isparta

BU KADARI DA PES DOĞRUSU GÖRENLER ŞAŞTI KALDI   

Karaağaç Mahallesi'nde H.B.A. isimli şahsın evinin önünde park halinde bulunan aracının camının gece saatlerinde kırıldığı ve içerisinden bir paket sigaranın çalınmış olması üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Yapılan incelemelerde aracın camının kırılarak zarar verilmiş olduğu, maddi değerinin tahminen 300 TL civarında olduğu, içeresinden bir paket sigaranın çalınmış olduğu tespit edilerek olayı gerçekleştiren ve gerçekleştirenlerin bulunması için Hırsızlık ve Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattılar.

Aracın park halinde bulunduğu bölgeyi gören çevredeki işyerlerine ait güvenlik kameralarının incelenmesi neticesinde aracın camının polis ekipleri tarafından daha önceden çok sayıda benzer suçlardan kaydı bulunduğu için tanınan G.B. isimli şahıs tarafından kırılarak içerisinde bulunan sigara paketin alınmış olduğu görülmesi üzerine şahsın bulunabileceği adresler takibe alınarak kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Hakkında gerekli yasal işlemler yapılan G.A. isimli şahıs“Otodan Hırsızlık ve Mala Zarar Verme” suçundan adli mercilere sevk edilmiş olup, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR