29 Mart 2024 Cuma

BU İŞİ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜYORUZ

BU İŞİ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜYORUZ

Isparta

Vali Şehmus Günaydın, FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından bütün kurumlarda arınma sürecinin devam ettiğini belirterek, “Bu süreci böyle kısa bir sürede sonlandırmak mümkün değil. Masum insanların zarar görmemesi için büyük bir titizlikle bu işi yürütüyoruz” dedi.

Vali Şehmus Günaydın, FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında bütün kurumlarda bir arınma süreci yaşandığını belirterek, bu sürecin kısa böyle kısa bir sürede sonlandırmanın mümkün olmadığını dile getirdi. Vali Günaydın, “Her fırsatta ifade ediyoruz; masum insanların zarar görmemesi için büyük bir titizlikle bu işi yürütüyoruz. Kırk yıldır bu hain örgütün yuvalandığı bu kurumları birden bire temizlemek böyle kısa süredeolacak bir iş değil. Bu işi yaparken masum insanları, suçu olmayan görevlileri de korumak bizim başta gelen görevimizdir. Bu anlayışla hareket ediyoruz, adli mercilerimiz çalışıyor. Onlar süratli bir şekilde bu olayların sonuçlanması için olağanüstü çaba ve gayret gösteriyorlar. İdari anlamda işlemler devam ediyor.Şuna herkes inansın bütün arkadaşlarımızın başlıca amacı burada suçsuz insanların zarar görmemesi bu nedenle bu bir süreçtir devam ediyor. Zaman zaman basına da bilgi veriyoruz. Bu bilgilendirmelerimiz devam edecek. FETÖ terör örgütüyle mücadelemiz bütün kararlılıkla ve hızla devam edecek” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Fetönün bir kısmı desteklemiş

13 Temmuz 2017 Perşembe 01:05

Fetönün özellikle tıptaki akademisyenleri Rektörlük seçimlerinde İlkeri desteklemiş. Oyları bölmüşler ve 90 kadarı İlker e oy vermiş. Acaba bir anlaşma oldumu. İlk yıl fetö ile mevcut yönetim çok iyi geçindi. Numan ve Hakan'ın kaçışı ayarlandı.

SDÜ

12 Temmuz 2017 Çarşamba 22:48

SDÜ yönetiminin hepsinin açığa alınarak MİT raporları, HTS kayıtları, 2015 rektörlük seçiminin mercek altına alınması (Fetö nün kapalı kapılar ardında destek verip vermediğinin araştırılması), 15 Temmuz darbe girişimine kadar Fetö konusunda tutumları ve söylemleri incelendiğinde herşey ortaya çıkacaktır. Yok öyle kimi masum insanları yakarak Fetö ile mücadele görüntüsü vermek.

derya baş

12 Temmuz 2017 Çarşamba 16:17

önce sdü'deki özellikle yönetimde olduğu tüm ısparta'da konuşulan gazetelerde yazılan kriptolar temizlenmeli. bunlar khk listelerinde olması gerekirken çok masumları kendi yerlerine harcadılar.

Fevzi Kardemir

12 Temmuz 2017 Çarşamba 13:01

SDÜ yönetiminden başlamalı işe...yerel ve ulusal basın o kadar yazdı şikayetler tomar tomar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR