25 Nisan 2024 Perşembe

Bu iş Başar'ı çok kızdırdı

Burdur Isparta arasının 14 km’ye düşecek haberi Burdur Ticaret Borsası başkanı Yılmaz Başar’ı çılgına çevirdi. Kına Yakın diyerek sosyal medya hesabı üzerinden tepkisini ortaya koyan Başar, biz Burdur’da ekonomiyi canlandırmaya çalıştıkça baltalıyorlar dedi.

Isparta

  Başar Pazartesi konuşacak

“açıklamam herkesi yerinden edecek”

Burdur Isparta Dostluk Yolu’nun 14 kilometreye düşürecek projenin duyurulmasından sonra tepkiler gelmeye başladı. En sen tepki ise yine Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar’dan geldi. İçinde hiçbirşeyi saklamayan Başkan Başar her zaman ki gibi kendine has üslubu ile açtı ağzını yumdu gözünü. Bu konu ile ilgili daha öncede tepkisini ortaya koyduğunu söyleyen Başar Burdur’u yöneten kimseden destek göremediğinden yakındı. Burdurlu bu işe seyirci kalıyor diyen Başar, Pazartesi gününe dikkat çekti ve açıklamalarının herkesi yerinden edeceğini söyledi.

“O zaman bağlasınlar bizi Isparta’ya”

Açıklamalarında Burdur’un en sinir noktasına da değinen Başkan Başar, bir zamanlar Isparta Milletvekilinin söylemine dikkat çekti. Başar, “bağlasınlar bizi Isparta’ya bakalım, vali, belediye başkanı ve vekillerin akıbeti ne olacak?” dedi.  Burdur uyumuyor diyen Başar, aksine davaya sahip çıkılacağını söyledi.

“Burdur menfaatleri için sonuna kadar karşıyım”

Artık bu yol haberinden sonra ben tepkimi açık ve net şekilde ortaya koyuyorum diyen Başkan Başar isteyen yanımda yer alsın istemeyen almasın diyerek sert konuştu. Bir Burdurlu olarak Burdur’un menfaatleri adına bu duruma sonuna kadar karşıyım diyen Başar, ayrıca üniversitenin 7 km olduğu bir yerde Isparta’nın 14 km uzaklıkta olmasının da çok yanlış olduğunun atını çizdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

elif

06 Haziran 2016 Pazartesi 17:49

Isparta Antalya duble yol işi raftakalsın diyemi burdur Isparta yoluna kısalacak diye sevinirsiniz

AA

06 Haziran 2016 Pazartesi 13:47

ALOO ISPARTA BURDURU BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYON ...DAHA İYİ YA MADDİ MANEVİ NE ZARARI OLUR

Ibrahim sancar

06 Haziran 2016 Pazartesi 12:42

Burdura ilce olmak bile fazla.bagla ispartaya sehir buyuksehir olma yolunds ilerlesin...

HhH

06 Haziran 2016 Pazartesi 12:29

Kendi kendine gelin güvey olan bu arkadaş , bir sor bakalım Isparta sizin kendisine bağlanmanızı istiyor mu? Sagolun siz orda kalın. Böyle daha mutluyuz biz. Ticaret işine gelince yol 14 te olsa 60 ta olsa ticarette ,biz nasıl Antalya'ya gidiyorsak sizde buraya geleceksiniz.

Naci TATOĞLU

06 Haziran 2016 Pazartesi 11:03

Isparta halkı ile burdur halkı çok çok iyi geçiniyor ve aralarında çok güzel ticari münasebette var ama araya girenler menfaat uğruna böyle yapıyor.

sss

06 Haziran 2016 Pazartesi 09:06

başkan onlara bişey olmaz ama senin koltuğa olur d****kki burduru siz makamlar ve kotuklar için il olarak tutuyorsunuz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR