20 Nisan 2024 Cumartesi

BU İLÇEDE ÖĞRENCİLER TEDİRĞİN !

BU İLÇEDE ÖĞRENCİLER TEDİRĞİN !

Isparta

Şarkikaraağaç ilçesinde sürü halinde dolaşan sokak köpekleri halkı tedirgin ediyor. Şarkikaraağaç Belediyeden bu duruma çözüm bulmasını istedi.

Şarkikaraağaç Hal Caddesi üzerinde başıboş dolaşan sokak köpeklerinin sayısının her geçen gün arttığını belirten Şarkikaraağaç lı vatandaşlar, bu durumun kendilerini endişelendirdiğini ifade ettiler. Karanlık çöktüğünde sokağa çıkamaz hale geldiklerini söyleyen vatandaşlar, “Okullar açıldığında bu endişenin ikiye katlandığını belirterek Şarkikaraağaç Belediyesinden bu duruma bir çözüm bulmasını istediler. Sürü halinde dolaşan sokak köpekleri yüzünden yollarımızı değiştiriyoruz. Köpekler korkulu rüyamız haline geldi” dedi.

Uzmanlar ise boş zamanlarını sokakta geçiren özellikle çocuklar için başıboş köpeklerin büyük tehlike oluşturduğunu belirterek,aileleri uyardı.

Şarkikaraağaç Ekspres

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

dumrul

23 Ekim 2015 Cuma 14:30

çözüm basit hayvan severiz diye ortalığı birbirine katanların evine 5er 10 ar bırakacaksın olay çözülür tamam can almak ALLAHa mahsus fakat bu kadar hayvanı nasıl barındıracaksın kısırlaştır deniyor köylerde köpek enikleri ilçeye getirip bırakılıyor köyüm sorunu kalmıyor ilçe ne yapsın halkta tedirgin olur öğrencide

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR