26 Nisan 2024 Cuma

BU HABERE ÖĞRENCİLER SEVİNECEK !

BU HABERE ÖĞRENCİLER SEVİNECEK !

Isparta

Güneykent Belediye Başkanı ve Isparta İl Yurt Yaptırma Birliği Başkanı Fahrettin Gözgün, vakfa ait İstanbul Fatih'teki gayrimenkulün fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. 

Başkan Gözgün, fotoğrafları paylaşırken "Başkanlığını yaptığımız Isparta ili Belediyeleri Yurt Yaptırma Birliği'nin İstanbul Fatih'te Cerrah Paşa Hekimoğlu Alipaşa Caddesi'nde bulunan gayrimenkulümüzden kareler. Yıllar önce birliğimiz bu binayı kazandıran Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i minnetle anıyorum" diye yazdı. Demirel'in yıllar önce Isparta İli Yurt Yaptırma Birliği'ne kazandırdığı bu bina, şimdi bir hastane tarafından kullanılıyor.Aylık 25 bin TL gelir elde ediliyor. Bu kira gelirlerinden biriken para ile Zafer Mahallesi'ndeki birliğe ait arsa üzerinde 600 öğrencilik yurt yapılacak. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

öğrenci

30 Ocak 2017 Pazartesi 16:42

görünen şekliyle bina büyük hastane yerine asli amacına hizmet etse de İstanbul da okuyan öğrencilere yurt olsa en 50 kişi kalsa bile o parayı yine kazanır. Yazık yani yurt yaptırma birliğini, hastaneye kiralama birliği diye değiştirin.

allah razı oslun

30 Ocak 2017 Pazartesi 14:35

helal başkana- allah rızası için koşturuyo

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR