19 Mart 2024 Salı

BU HABERE DİKKAT ISPARTA

BU HABERE DİKKAT ISPARTA

Isparta

Eğirdir Gölü’nde dün alabora olan göl bisikletinde bulunan 4 kişi kurtarılmış bugün ise 1 kişi hayatını kaybetmişti. İlçede yapılan anonsa göre Eğirdir Gölü’nde 2. duyuruya kadar kano, göl bisikleti gibi araçlarla açılmak yasaklandı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

merve sayan

05 Temmuz 2018 Perşembe 13:35

hayatım boyunca her sene eğirdirde mutlaka birileri boğulmakta ama hala ne önlem var de uyarı rastgele gece gündüz gölün yapısını bilmeyen insanlar girmekte sonuç ortada düzenleme ve kısıtlama gelmediği sürecede hewr zaman bu kayıplar cıkacaktır bır can bu kadar basit olmamalıdır diye düşünüyorum yasaklar gelmelidir.

Hikmet Gözükızıl

18 Haziran 2018 Pazartesi 21:07

Ş.karaağaç'ta milli eğitimi şahlandıran(!), lise ve üniversite sınavlarında ilçeyi Isparta'da bir numara yapan (!) yeni Turizm Müdürü bu meseleleri çözerek Eğirdir'de Turizmi ayağa kaldırır mı acaba?

Seher

17 Haziran 2018 Pazar 21:38

Bu nasıl bir yönetecilik ve neden yasaklandı? Tedbirini alma, böyle bir şey olabileceğini hiç düşünme, ****iz yapma ama bir kaza olunca aynı kafası atan köyle mehmet ağa gibi hemen paldır küldür yasakla! Bu ne biçim iş be kardeşim. Bizim insanımız ve bizim yöneticilerimiz :-)

Fatih

17 Haziran 2018 Pazar 10:19

Problem deniz bisikleti ile acilmak mi? Yoksa can yelegi giymenek mi? Kaza oluyor diye otobanlari nasil kapatmiyorsan deniz bisikletini yasaklayamazsin. Denetimlerini yap can yeleksiz bindirme. Cozum bu kadar basit

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR