26 Nisan 2024 Cuma

BU HABERE DİKKAT !

BU HABERE DİKKAT !

Isparta

Akdeniz Elektrik Dağıtım Isparta İşletme Müdürlüğünden yapılan duyuruda 19-20 Mart tarihlerinde elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

 

Yapılan duyuruda, "19 Mart 2016 Cumartesi günü 09:00ile 17:30 saatleri arasında M 1 DM’ de yapılacak enerji kesintisinden; Isparta Merkez ait; Bahçelievler, Bağlar, Gülistan, Yedişehitler, Muzaffer Türkeş,Pirimehmet, Yayla, Sanayi, Hızırbey, Moderevler Mahalleleri ve Özel Isparta Hastanesi ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

 

20 Mart 2016 Pazar günü 09:00 ile 17:30 saatleri arasında M2 DM’ de yapılacak enerji kesintisinden; Isparta Merkez; Sanayi, Davraz,Karaağaç, Sermet, Gülevler, Halıkent, Ayazmana, Sülübey, Kurtuluş, Çelebiler,Yayla, Halife Sultan, Vatan, Sidre, Gülcü, Emre, Keçeci, Hisar, Gazi Kemal,İskender, Kepeci, Kutlubey, Turan, İstiklal Mahalleleri, Aliköy, Küçük Hacılar,Büyük Hacılar, Yazısöğüt, Direkli ve Darıderesi Köyleri ile Migros, GalericilerSit., Toptancı Hali, Deri Organize Sanayi, Isparta Belediyesi Asvalt Şantiyesive Isparta Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Bölge Hastanesi, Diş Hastanesi,Cezaevi, DSİ Bölge Müdürlüğü, TEİAŞ, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş İl Müdürlüğü,Astaş Soğuk Hava Deposu, 112 Acil, Bayındırlık, Mahrukatçılar Sitesi, İlJandarma Komutanlığı, Çelik Kuvvet Müdürlüğü ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

 

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali

18 Mart 2016 Cuma 23:29

gecen yıla göre 2 kat fazla elektirik faturası geliyor. allah sonumuzu hayır etsin..

İptal

18 Mart 2016 Cuma 22:13

KESİNTİ YAPILMAYACAK AÖF SINAVI OLDUGUNDAN DOLAYI

Tüketici

18 Mart 2016 Cuma 19:28

Sözde indirim kazandınız diyip internet bankacılığından fatura ödemenizi engelliyorlar. Ayaklarına kadar getirtip sözleşme imzalamaya mecbur bırakıyorlar. Kapatın reklamlarınızı da rahat rahat internetten odeyelim faturalarımızı. Tezgahı iyi kurmuşlar. O haksız aldığınız açma kapatma parası zehir zıkkım olsun.

aga

18 Mart 2016 Cuma 18:39

Faturaları zamaninda orurtmadan gondrersenizde odesek bakim makim die pazar millet in isi gucu var bakim yapasoniz tutuyor maşallah

ısparta

18 Mart 2016 Cuma 16:39

Çok elektirik parası geliyor

Çavuşoğlu

18 Mart 2016 Cuma 14:00

Bizidinleyen olsa kulhakkini dusunurler herisleripislik bir kurum sikintilar bin cozum yok bimer ispartaya bi el atmasi lazim ama nerde

Kerimoğlu

18 Mart 2016 Cuma 11:37

Şirket bilerek elektirk faturalarını geç okuyarak bizleri soyuyor Ispartalılar duyarsız kalmasın lütfen Bimere şikayet edelim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR