26 Nisan 2024 Cuma

BU HABERDE MÜJDE VAR...

Seçime giderken gündemi sallayacak müthiş bir müjde geldi.

Isparta

 

Yalvaç'ın işsizlik sorunu açısından çok önemli bir çözüm sunacak ÇAĞRI MERKEZİ yatırımı, nihayet Ak Parti adayı Haydar Kemal Kurt'un girişimleriyle gerçekleşiyor.

 

Yalvaç'a bir çağrı merkezi kurulması konusunda görüşmeler yapan Kurt'un girişimleri sonucu gerekli teknik incelemeleri yapan 32NET Çağrı Merkezi'nin, Yalvaç'a yatırım yapmayı planladığını duyuruldu.

 

Bugün akşam Kanal32'de canlı yayına çıkan 32NET Çağrı Merkezi'nin Genel Müdürü Erkan Yalçın, Isparta il merkezi dışında yatırım için yaptıkları fizibilite çalışmaları için Yalvaç ve Eğirdir ilçelerinin uygun bulunduğunu belirterek, "Haydar Kemal Kurt vekilimiz bu konunun üzerinde ısrarla durdu. Yalvaç'a yatırımyapmayı planlıyoruz." dedi.


 

Aldığımız bilgilere göre, 32NET firması Yalvaç'a 250 kişilikbir ÇAĞRI MERKEZİ açmayı planlıyor. Konuyla ilgili incelemelerde bulunmak üzere 32 NET Genel Müdürü Erkan Yalçın ilçemize gelerek Ak Parti Yalvaç İlçe BaşkanıAhmet Sektioğlu ile birlikte çeşitli inceleme ve görüşmeler gerçekleştirecekler. Çağrı merkezi için düşünülen yerin eski hastane binasıolabileceği kaydedildi.

 

Yine edindiğimiz bilgilere göre, firmanın işbaşvurularını çok kısa bir süre içinde almaya başlayacağı ve mülakatları gerçekleştireceği, bununla ilgili ofisin önümüzdeki günlerde açılacağı öğrenildi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hadi bakalım

01 Ekim 2015 Perşembe 14:13

ama eğirdir ne olacak gerçi istemeyen olunca verilmiştir yalvaça,inşallah başarılı olunur yalvaça kurulur. sütçüleri unutmayın çok işsiz genç var unutmayın.

vatandaş

01 Ekim 2015 Perşembe 11:25

desenize gene seçim için laflar yalvaçta kaymakam belediye başkanı yokmu da akp ilçe başkanıyla görüşülüyor siyasi adımlar yalvaçta birtek akp liler yaşamıyor işkur atamalarını bir irdeleyin kimlere ne sözler verildiğini haksızlık diz boyu

Isparta Öğrencisi

01 Ekim 2015 Perşembe 08:55

Haydar Bey ben süleyman demirel üniversitesinde okuyorum,sizin gibi insanlar sayesinde hem ısparta hemde üniversitemiz yaşanabilir bir hal aldı,biz sizden razıyız Allahta sizden razı olsun.Sizin gibi memleketine hizmet edenleri Allah başımızda eksik etmesin,adaylığınız hayırlı olsun.İnşallah vekil olursunuz.Isparta'nın sizin gibi insanlara ihtiyacı var

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR