20 Nisan 2024 Cumartesi

Bu Haber Tüm Aileleri İlgilendiriyor!

Bu Haber Tüm Aileleri İlgilendiriyor!

Isparta

Şehrin ilk ve tek Aile Çocuk Kafesi Hızırbey Mahallesi 111.caddede hizmete girdi.

 

Davşan Kafe bir Isparta markası olarak çocuklu aileleri düşünülerek çocukların eğlenirken ailelerde burada huzurlu şekilde çaylarını kahvelerini içebilecek ve yemeklerini rahatça yiyebilecekler.

 

Çocuklar oyun parkında eğitimli gözetmenler tarafından bakılıyor.Ayrıca Davşan’da doğum günü kutlamaları, özel anaokulu ve kreşlere uygun paket programlarla veliler tanışma toplantılarını yaparken, çocuklar oyun parkında büyükleri rahatsız etmeden eğlenebiliyorlar.

 

Davşan Kafe işletmecisi Sonay Hanım Bomba 32 muhabirine işletmeciliğini üstlendiği Davşan Kafeyi siz değerli okurlarımıza anlattı.

 

Öncelikle bir kafe düşünün hem eğlence hem dinlenme mekânı olabilsin. Kendinize rahat bir koltuk seçip siz işlerinizle ilgilenirken,bizlerde çocuklarınızla ilgilenip, onları eğlendirip göz kulak olalım.

 

Davşan’a özel %100 dana eti olan el yapımı özel köfteleri ile çocukların vazgeçilmezi pizzası, hamburgeri tostları ve aperatif menüleriyle de oldukça iddialı olduğunu belirtti.

 

Kendine özel konseptiyle aile ve çocuk kafesi olmanın dışında yetişkinlere de hitap edebilen menüsüyle başarılı bir işletme olarak önplana çıkmayı amaçlıyoruz.

 

Amacımız bir Isparta markası olan Davşan Aile ve Çocuk Kafesini Türkiye geneline yaymak ve şubeler açmaktır. dedi

 

Adres: Hızırbey Mahallesi 111. Cadde Bilim Tıp Merkezi YanıIsparta

Bilgi ve Rezervasyon: 0246 260 24 00

Facebook: Davşan Kafe - Instagram: Davşan Kafe-Swarm&Foursquare 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Müniver

03 Mart 2016 Perşembe 19:50

Gerçekten iyi düşünülmüş. Isparta'da böyle bir kafenin olması gerçekten çok güzel bence :)

davşan

03 Mart 2016 Perşembe 11:45

Bu haber beni ilgilendirmiyor. Gerçi bu haber değil reklam aslında.

davşan kardeş

03 Mart 2016 Perşembe 15:00

kardeş seni ilgilendirmiyor olabilir haber veya reklam olması da birşeyi değiştirmez haber beni ilgilendiriyor. bilgilendirme amaçlı yapılmış uzun zamandır keşke böyle bir yer olsa da gitsek diye eşimle düşündüğümüz bir mekan. dünya senin ve senin gibiler çevresinde dönmüyor seni ilgilendirmiyorsa okuma ben okudum bilgilendim mutlu oldum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR