25 Nisan 2024 Perşembe

BU HABER HERKESİ YASA BOĞDU...

BU HABER HERKESİ YASA BOĞDU...

Isparta

Komşu da acı haber Dün gece meydana gelen kaza Burdur’u şok etti.  6 Burdurlu gencin karıştığı kazada ne yazıkki 6 yaralıdan biri olan 19 yaşındaki Şeyda Özdöl araçta sıkışarak feci şekildecan verdi. 17 yaşındaki G.Z.B’nin kullandığı araç Ali Kemal Erdem Bulvarındadireğe çarpmış ve kazanan bilançosu ağır olmuştu.

 

 Doğum gününden dönüyorlardı

 Kaza geçiren 17 yaşındaki V.N.S’nin doğum gününü kutlamak için bir araya gelen B. B. (18), U.Y. (19), G.Z.B.(17), A.İ.(18), Şeyda Özdöl(19)’ün mutlu geceleri umdukları gibi noktalanmadı.  Bir anlık dalgınlıklarının kurbanı olan Şeyda Özdöl arkadaşları kadar şanlı olamadı. Diğer gençler ölüm tehlikesini atlatırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

 

Göz yaşları ile uğurlandı

 

Araç sıkışarak can veren 19 yaşındaki Şeyda bugün gözyaşları içerisinde Ulucami’de kılınan cenaze namazı sonrası Sultan Dere Mezarlığında toprağa verildi. Başkan Ali Orkun Ercengiz’in de katıldığı cenazede Şeyda’nınailesi ve arkadaşları ayakta durmakta zorlandı. Geçtiğimiz yıl liseyi bitiren Şeyda Üniversite sınavına hazırlanıyordu.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kamilsi kerimbey

05 Mart 2016 Cumartesi 23:26

ehliyet yaşının 21 olması şart bebe hemen 18 yaşına gelince hemen ehliyet alıyorlar tecrübesizler ben bile 1978 yılında 24 yaşındayken aldım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR