20 Nisan 2024 Cumartesi

BU GÜCÜN KARŞISINDA DURAMAZDIM

CHP'den AKPARTİ'ye transferin ayrıntıları ortaya çıktı.

Isparta

Hafta sonu Cumhurbaşkanlığı seçim mitingi için Antalya'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın rozet takarak CHP'den transfer ettiği Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Önder Önen, CHP'den istifa etmesinin detaylarını anlattı.

Akdenizhaberci.com sitesinden Ali Buldu'ya konuşan Önder Önen, transferi önce Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel'in Başbakan'a ilettiğini, rozet takmak için ise Başbakan Erdoğan'ın "beni bekleyin"dediğini söyledi.

Önen süreci şöyle anlattı:

"Beni partiye davet eden Menderes Türel başkanımdır. Sonrasında bu meseleyi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a iletmiş. O da, “Beni bekleyin,” demiş. O açıdan kimseye haber vermedik. Sınırlı sayıda kişi biliyordu."

BU GÜCÜN KARŞISINDA DURAMAZDIM

AKPARTİ'ye neden geçtiğini ise Önen şu sözlerle anlattı: “Türkiye’yi Mustafa Kemal, yeni Türkiye’yi de Recep Tayyip Erdoğan kurdu. Bu gücün karşısında duramazdım.” 


17 ARALIK MONTAJDIR

A.B- 17 Aralık sana neyi hatırlatıyor?

Ö.Ö- Bu ülkeyi paralelciler neredeyse esir alıyormuş. 17 Aralık karanlık bir tarihtir. Paralelcilerin net olarak ortaya çıkışının tarihidir. Montajlarla, yalanla, dolanla ülkeyi yıkma çalışmasının tarihidir. Ben ülkenin koalisyonla yönetilmesini anlarım, cuntayı anlarım, ordunun el koymasını anlarım. Ama paralel bir devleti hiç anlamam. Olay sadece Türkiye ile sınırlı değil. Bu cemaatin okullarının olduğu her ülkede paralel yapılanma gerçekleşmiş. Türkiye düğmeye basınca tüm ülkelerde de harekete geçildi ve temizlik başladı.

A.B- Üç bakanın istifasını nasıl yorumluyorsun?

Ö.Ö- Düşünsenize bir polis amiri, bakanın oğlunun ofisine gidip bacak bacak üstünde pide siparişi veriyor. Bu ne laubaliliktir, ne terbiyesizliktir. Operasyon böyle mi yapılır? Olayın düzmece olduğu her halinden belli değil mi?

A.B- Bakanların istifası, polis amirinin pide sipariş şekliyle mi bağlantılı?

Ö.Ö- Ben hakim değilim, bakanların istifalarıyla ilgili soruşturma zaten mecliste yürüyor. Ben paralelcilerin nasıl bir önyargı ile operasyon yaptığını anlatmak istiyorum.

SON SEÇİMDE AKPARTİ'YE Mİ OY VERDİ

A.B- Son seçimde kime oy verdin?

Ö.Ö- Akaydın’ın başarısızlığını herkes biliyordu ama ısrarla aday yapıldı. Ben ‘Bütünşehir yasasından sonra adayımız öz be öz Antalyalı olmalı’ konusunda diretmiştim. Akaydın’ı kent merkezi tanır ama Kaş’ın köyündeki amcam, Akseki’deki teyzem nereden bilecek? Kimse dediğime aldırmadı. Sonucu hep beraber gördük.

A.B- Yani sen CHP’liyken CHP adayı Çorumlu Mustafa Akaydın’a değil, Ak Partili Antalyalı Menderes Türel’e oy verdin öyle mi?

Ö.Ö- Oy kutsaldır, herkesin kime verdiği çok gizlidir. Ben eşimin kime oy verdiğini bile bilmem,y o da benimkini bilmez.

A.B- Ben cevabımı aldım.(...)

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

10.köy

15 Temmuz 2014 Salı 22:39

Sen de suç yok, senin gibi omurgasızları aday gösterip , halkın oyunu çalanlarda suç.Siyaset Mehmet ağaların tekelinde olduğu müddetçe bu böyle olacak malesef, Türk Siyasetinde ZÜBÜK ler bitmeyecek.

Omurgalı

16 Temmuz 2014 Çarşamba 15:08

21 Yüzyılın cahilleri, okuma yazma bilmeyenler değil, yanlış öğrendiklerini unutamayan,yeniden öğrenmeye,değişime ve dönüşüme açık olmayan senin gibi ZÜBÜK'lerdir. İngilizlerle işbirliği yapanda, bu güne kadar onların müstemlekesi gibi yaşatan da bizzat senin kutsal görüp taptığın adamlardır.

Mustafa KEMAL

15 Temmuz 2014 Salı 19:44

Türkiye yi tekrar kurabilmek için Yüzde 50 den fazla sevgiye ihtiyaç var.Yarın savaş çıksa o sizin yüzde 50 nizin kaçı koşarak gider.Çok merak ediyorum.Kurtuluş savaşında mollaların nasıl İngilizlerle işbirliği yaptığını TARİH kitaplarında kayıtlı. :)

hasan

15 Temmuz 2014 Salı 16:24

sia yerel bir sitesiniz bu haberi yayınlama nedeniniz nedir, haber sıkıntıs mı var?

Mücahit ULUKAN

15 Temmuz 2014 Salı 16:24

Bu dönek adam CHP nin seçmenin oyuyla seçilmiş olup onurlu bir insan olsaydı önce meclis üyeliğinden istifa eder,ondan sonra geçerdi AKP ye ama olmayan şeyden dolayı kendine yakışanını sergilemiştir hayırlı olsun yeni yeri....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR