23 Nisan 2024 Salı

BU FOTOĞRAFTAN SONRA ELEKTRİK KESİNTİLERİ SONA ERDİ

BU FOTOĞRAFTAN SONRA ELEKTRİK KESİNTİLERİ S0NA ERDİ

Isparta

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, elektrik kesintileriyle ilgili Sakarya'da çalışmaları yerinde incelemişti.

ELEKTRİK KESİLMESİN

Bakan Albayrak, Sakarya'daki incelemelerinin ardından İstanbul'da da BEDAŞ ve AYEDAŞ'ın genel müdürlük binalarına gitti.

Elektrik kesintilerinin yaşanmaması için gerekli incelemeleri devam ettiren Bakan Albayrak, eksiklikler konusunda uyarılarda bulundu.

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Bakan Berat Albayrak'ın uyarılarının ardından elektrik kesintilerindeki problem çözüme kavuşturuldu.

DARISI CLK AKDENİZİN BAŞINA....

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

clk mış mış.....

04 Ocak 2017 Çarşamba 00:09

clk hiç bi işe yaramaz sadece emekli olmuş gereksiz adamları çalıştırır yazıklar olsun onca genç işsiz var tabi kefenin cebi var ****ürsünler bakalım e.t.ö özellikle

DOĞALGAZ

03 Ocak 2017 Salı 23:21

ISPARTANIN 2 SORUNU VAR BİRİ DOĞALGAZ DİĞERİ CLK ELEKTRİK İKİSİDE YARAMAZ ADAMLAR ÇEVREYOLUNA 5 YILDIR BİR LAMBA DÖŞEMEDİ HERGÜN EĞİRDİR OTOBÜSÜNE BİNMEK İÇİN CEZAEVİ MİGROS ARASI GİDERİM EVDEN MİGROSA KADAR DİREKLER DE ÇOĞU ZAMAN YOLU AYDINLATMIYOR KARANLIKTAN KÖPEKLERİ GÖREMİYORUZ ,SOTE OLUNCA HERGÜN KOVALAMACA VAR,HARAM OLSUN ALINAN PARALAR,BİRDE TOROSGAZ HERKEZE HİZMET DEĞİL GAZI VERMEMEK İÇİN EZİYET EDİYOR EZİYET YETTİ GARI DOĞALGAZ İŞİNİ BENCE BELEDİYE YAPMALI

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR