29 Mart 2024 Cuma

Bu fırsatı kaçırmayın!

Bu fırsatı kaçırmayın!

Isparta

Vali Özkan TKDK'nın yeni çağrı döneminde de önemli desteklerverdiğini belirterek, yatırımcılara çağrıda bulundu.

 

Tarım, hayvancılık ve kırsal turizm alanında önemlidestekler sağlayan, yatırımcıya yatırımının yarısını ve daha fazlasını hibeeden Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme İl Koordinatörlüğü yeni destekçağrısına çıktı.

 

Türkiye genelinde Tarım ve Hayvancılık alanındakidesteklerle birlikte Isparta bölgesine yönelik, özellikle "suürünleri" yatırımlarına da destek veren TKDK bugüne kadar Ispartabölgesine 62 milyon liralık hibe desteği verdi.

 

Isparta Valisi Vahdettin Özkan TKDK'nın toplumun herkesimini ilgilendiren yatırım ve ilgili desteklerinin bulunduğunu belirterek,yatırımcılara böyle bir fırsatı değerlendirmeleri çağrısında bulundu.

 

Vali Özkan, et ve süt ürünleri işleme tesislerinden, suürünlerine, kırsal turizmden daha bir çok alanda çok ciddi hibe desteği bulunduğunubelirterek:"Şehrimizin gelişmesi, ekonomiye katkı sağlaması, insanımızınrefah seviyesinin yükselmesi için destekler ve yatırımlar çok önemli. İşadamlarımızın, yatırım ollarımızın bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerekiyor.Kaynak sıkıntısı yok. Isparta Valiliği ve TKDK İl Koordinatörlüğü olarak hertürlü yol gösterme ve bilgilendirmeyi yapıyoruz.

 

TKDK İl Koordinatörlüğü il merkezinde ve ilçelerimizdetanıtım ve bilgilendirme toplantıları yapacak. Isparta böyle bir fırsatıkaçırmamalı" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

22 Kasım 2014 Cumartesi 18:06

sayın valim iyi hoşta şemsettin zun valimiz hava kirliliğ ile yoğun mücadele ediyordu aynısını sizden de bekliyoruz lütfen hava kirliliğini önleyin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR