27 Nisan 2024 Cumartesi

BU ÇOŞKU HİÇ BİTMESİN!

AK Parti Milletvekili Recep Özel, partisinin Davraz Mahallesi'nde oldukça kalabalık bir mitingde son konuşmasını yaptı. Özel seçim sürecinin sonuna gelindiğine dikkat çekerken, herkese tek tek teşekkür etti.

Isparta

Milletvekili Özel, seçim süreci boyunda diğer siyasi partilerin adaylarına, il başkanlarına, belediye başkanlarına bir takım söylemlerde bulunduk. Yapmış olduğumuz bir takım eleştirilerde özür dileriz.Birinden özür bekliyorduk. O bekleme hakkımız sadık kalmak üzeredir. Miting alanlarımızı dolduran tek başına iktidar olma konusunda çoğunlukla bizi yalnız bırakmayan meydanlara dolduran Ispartalı kardeşlerime tüm ilçelerimize ve köylerimize hepsinden Allah razı olsun. Biz Isparta'nın en ücra köşesine kadar gittik. Bütün köylerini gezdik" dedi.


Isparta bugün 7 Haziran'da saat: 17: 00'da açılacak olansandıkların sonuçlarını burada ilan etti. Ispartamıza Türkiye'mize hayırlıolsun. Bugün bir takım internet sitelerinde haberler yayınladı. Onlar şeytanınadamı olsun, biz Allah'ın adamı olmakla gurur duyarız dedi. 














,







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Allah Yardımcınız olsun

07 Haziran 2015 Pazar 00:36

Siz olsanızda olmasanızda bu din var.

GELENDOSTLU

06 Haziran 2015 Cumartesi 11:13

Mitingde Gülsüm hanım da vardı. Hani başka partiye çalışıyordu. Hani küskündü. İçimizde öğle fitneler var ki. Bizde küskünlük olmaz. Her şey UZUN ADAM için. Allah doğruların,dürüstlerin yardımcısı olsun.

Mehmet

06 Haziran 2015 Cumartesi 10:38

Aybatılı nerde gören var mı? Çok merak ediyorum. Başkanım sizi özledik.

Kadir Kalan

06 Haziran 2015 Cumartesi 09:07

Şevket Karahan ve ekibinin Gazeteciler cemiyetinden ihraç edilmesine ilişkin haberinizin yayınından kısa bir süre sonra kaldırılmasının anlamını, manasını anlayamadık.Daha önce cemiyetten delilsiz ihraç edilenleri fotoğraf fotoğraf yayınladınız. Şimdi ise sebepsiz haberi yayından kaldırdınız. Nasıl gazetecilik bu..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR