23 Nisan 2024 Salı

BU ÇARIKSARAYLILARDAN VALLAHİ KORKULUR!

BU ÇARIKSARAYLILARDAN VALLAHİ KORKULUR!

Isparta

ISPARTA’nın Şarkikaraağaç İlçesi Çarıksaray Kasabası’nda yaşayan Halil Ersan, kendisini telefonla arayan dolandırıcıları kendi yöntemiyle dolandırdı. Dolandırıcıları kazdıkları kuyuya düşüren Halil Ersan mutluluğunu ise sosyal paylaşım sitesinde paylaştı.

“Çarıksaraylılardan korkulur” sözü tam da yerini buldu.Halil Ersan, telefon dolandırıcılarına pes dedirtti. Kendisini arayan bir dolandırıcıyı bakın nasıl dolandırdı.

Halil Ersan olayı şöyle anlattı: 0 531 207 99 58 nolu telefondan Şarkikarağaç Emniyet Müdürlüğü’nden arayarak Çarıksaraylardaki evimde birazdan polislerce arama yapılacağı söyleyen sözde emniyet müdürünü  45 TL dolandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kazığın küçügü büyüğü olmaz dedi.

Telefondaki arayan kişiler ise “Hakkındaki suçlamalardan sonra hesaplarını kontrol et vereceğimiz güvenli hesaba aktar. Biz soruşturma bitince iade edeceğiz. Aksi halde el konur” dediklerini anlatan Halil Ersan; “Bende abi 55 lira var hesapta dedim. “Tamam aktar” dedi. Ben 2 dakika sonra “Abi 100 liranin altı havale kabul etmiyor” dedim. Benim verdiğim hesaba 45 lira yatırarak 100 liraya tamamladı. Şimdi 100 lirayi bekliyor” diyerek dalga geçti. Ve kendisini ait sosyal medyada mutluluğunu paylaştı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

secmen

13 Temmuz 2017 Perşembe 14:56

Polise haber verip yakalatmasimi gerkiyordu yoksa dolandirmasimi gerkiyordu, bu sucu legal kilarmi, beni dolandirmaya kalkti ben kurnazlik yapip onu dolandirdim demesi etikmi.

Yurttaş

11 Temmuz 2017 Salı 12:46

Ne demiş atalarımız ''DEVEDEN BÜYÜK FİL VAR''

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR