28 Mart 2024 Perşembe

BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR!

AK Parti’nin hafta sonu yapacağı olağanüstü büyük kongresi öncesinde İl Başkanı Osman Zabun gazetecilerle buluştu. Başkan Zabun, kongre hakkında açıklamalarda bulundu.

Isparta

İlk olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yıl dönümü nedeniyle gençlere mesaj veren Başkan Zabun açıklamasında; “Milli Mücadele'nin başlangıç Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919, ulusal bağımsızlığımıza doğru atılan önemli bir adımın başlangıcıdır. Büyük anlamlar taşıyan 19 Mayıs, Cumhuriyetimizin gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın ifadesidir. Varlığımızın ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yüksek ideal ve donanımla yetiştirip19 Mayıs'ın anlam ve önemini idrak etmiş olarak milletimizin daha güzel günlere ulaşmasını temenni ediyor, gençlerimizin Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.”dedi

22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda ikinci olağanüstü büyük kongresi hakkında konuşan Başkan Zabun “Bu bir Bayrak yarışıdır, Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu son derece önemli, son derece kıymetli çalışmalara imza atmıştır. Milletimizle birlikte teşkilat olarak bizlerde kendilerine müteşekkiriz.” diyerek altını çizen Başkan Zabun konu ile ilgili açıklamasına şöyle devam etti; “Partimiz, 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda ikinci olağanüstü büyük kongresi yapacaktır. Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin Genel Başkanlığını yürüttüğü bu süreç içerisinde AK Parti' nin daha ileriye gitmesi, AK Parti'nin ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli, son derece kıymetli çalışmalara imza atmıştır. Milletimizle birlikte teşkilat olarak bizlerde kendilerine müteşekkiriz.

Bu bir bayrak yarışıdır, Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni Genel Başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde Sayın Genel Başkanımız, Genel Başkan ve Başbakan olarak üstün gayretler göstermiştir,önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımızda aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir.

AK Parti'nin Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır. Bu önemli makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları çok iyi bilir.

AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni içerisinde geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile birlikte kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena'da olacağız. Bu vesileyle kongremizin bütün AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Genel Merkezimiz tüm teşkilatlarımızla yapmış olduğu istişareler sonucu, AK Parti'nin kuruluşundan beri bu davanın içerisinde yer almış ve Bakanlık görevini sürdürdüğü zaman içerisinde hiç kimsenin hayal edemediği hizmetleri bu ülkeye kazandırmış Sayın Binali Yıldırım'ı yapılacak olan kongrede aday göstermeye karar vermiştir. Kongremiz birlik bütünlük içinde vetek adayla büyük bir kardeşlik havasında gerçekleştirilecektir.

 

Seçilecek olan Genel Başkanımızla birlikte, bu "Kutlu Yürüyüşe Devam" edeceğiz.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Murat

21 Mayıs 2016 Cumartesi 17:40

Sayın başkan, kongreye katılacakmısınız.Sanki teşkilatları çok dinliyorlar da. Belediye başkanı ve milletvekili adaylarını hatırlayın.

Vatandaş

21 Mayıs 2016 Cumartesi 17:04

Ahmet hocaya yazık ettiler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR