28 Mart 2024 Perşembe

BU BAŞARI ISPARTAMIZ İÇİN GURUR VERİCİ

BU BAŞARI ISPARTAMIZ İÇİN GURUR VERİCİ

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, dünyada kuaförlük alanında sayısız başarılara imza atan ve Isparta’yı en iyi şekilde katıldığı yarışlarda tanıtan Osman Balcı’ya başarı plaketi verdi. 2015, 2016 ve 2018 yıllarında dünya dereceleri elde eden Ispartalı Kuaför Osman Balcı’yı kabul eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ‘Mesleğinde gösterdiği üstün başarı ve ülkemizi en iyi temsil etmesinden dolayı’ teşekkür plaketi verdi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın Isparta’nın evladına sahip çıktığını söyleyen Osman Balcı, şehri kuaförlük sektöründe Türkiye’de ve dünyada temsil ettiğini söylerken, Isparta’nın ismini de yine Türkiye çapında verdiği eğitimlerle duyurduğunu anlattı. Balcı ziyarette yaptığı konuşmada, “Bu da bize gurur veriyor. Yeni şubemizin açılışını yapacağız ve bu vesileyle Türkiye çapında çok sayıda davetli buraya gelecek. Konfederasyonumuzla birlikte 2015’de İtalya’da dünya ikinciliği, 2016’da Ukrayna’da dünya üçüncülüğü, 2018’de Letonya’da da en iyi sahne ödülünü aldık.  Isparta’mızın formasını, gül ürünlerinin de tanıtımını dünyada meydan tıraşları yaparak tanıtıyoruz. Başkanımıza nazik daveti için teşekkür ediyoruz” dedi.  

Osman Balcı’nın yapmış olduğu çalışmaların ve mesleğinde gösterdiği üstün başarısının gurur verdiğini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Arkadaşımız başarılı, şehrimizi en iyi şekilde tanıtan, dünya dereceleri olan kuaförlükle ilgili en iyi noktaya gelmiştir. Bu Isparta’mız için gurur verici. Isparta Belediyesi olarak da bu güzellikler karşısında bizim de vazifemiz başarı plaketi vermektir. Bu başarılarının daim olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATADAŞ

19 Aralık 2018 Çarşamba 19:17

3,mt kuzeye, 3 mt güneye çık tamda zabıta müd karşısında. normal vatandaşa iskan yok. imar müd yerinde olsam istifa ederim ?? açılışını yaptıgın yer imara uyğunmu acaba ??

ıspartalı

19 Aralık 2018 Çarşamba 08:42

helal sana kardeşim başarılarının devamı dilerim osman .... dumancı zeki de orda

ESNAF

18 Aralık 2018 Salı 19:47

BAŞKALARINI BİLEMEM,DE TÜPCÜ KARDEŞ, SEN ANDAVALLISIN MUHAKKAK

Azda uydur salla bakalım

18 Aralık 2018 Salı 18:33

Birisi şuna diyer şehirlere alıp ****ürüp gezdirsin bari gerçek hizmet nasıl oluyor görsün seninki ise halka palavra reklam uydurma kandırma hizmeti 3 dönemdir birde köy programları sanatçı getirme hizmeti

Ispartalı

18 Aralık 2018 Salı 16:21

Anasını babasını bilmem adam çalıştı. Taktir ederim. Ama gelelim belediyeye. O bölgedeki dükkanların yola sıfır çıkma yapmasına ne şartla izin veriyor merak etmiyor değilim. Vatandaş kendi arazisine bişey yapamazken lüks oara harcayan kişiler işletmeler rahat rahat haraket ediyor. Adaletli ve eşit hak istiyoruz !

Firildak

18 Aralık 2018 Salı 15:44

Acaba babasının sayesinde bu kişi başaralı oldu oldu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR