19 Mart 2024 Salı

BU ACININ TARİFİ YOK

BU ACININ TARİFİ YOK

Isparta

BURDUR'da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi PDR Bölümü  son sınıf öğrencisi Damla Karakoç geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Karakoç'tan geriye kazadan 2 gün önce ailesinin de katıldığı mezuniyet kutlamalarındaki görüntüleri kaldı.

Isparta-Burdur dağ yolunda Tolga Biçen yönetimindeki 15 SD 142 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle uçuruma yuvarlandı. Kazada şarampole yuvarlanan araçtan sürücü kendini dışarı atarak kurtulurken, aynı araçta bulunan Damla Karakoç ise yaşamını yitirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis Ambulans ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yaşamını yitiren Karakoç'un cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.     

KAZADAN 2 GÜN ÖNCE MEZUNİYETİNİ KUTLADI

Isparta’da Gül Fuarı ve Uluslararası Gül Festivali kapsamında düzenlenen konsere gelen ve dönüş yolunda kaza geçirerek yaşamını yitiren Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi PDR Bölümü  son sınıf öğrencisi olan Damla Karakoç, kazadan 2 gün önce üniversitede düzenlenen mezuniyet törenindeki ailesiyle birlikte fotoğrafları kaldı.

ANNENİN FERYADI YÜREKLERİ YAKTI

Kaza sonrası acı haberi alan ailesi ve yakınları hastaneye akın etti. Bir gün önce İstanbul’dan gelerek mezuniyet töreninde kızları ile beraber olan talihsiz kızın ailesi ertesi gün ise kızlarının cansız bedenini almak için geri geldi. Acılı anne ise “Daha dün mezuniyet törenindeydik, bumuydu bize anneler günü hediyen” diyerek attıkları feryat oradaki herkesin yüreğini parçaladı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Cergo

14 Mayıs 2018 Pazartesi 23:31

Dağ yolundan 1 kere gittim bir daha da o yolu kullanmadım. Yolda alkollü araç kullanan mı dersin, hatalı sollayan mı dersin, ne bariyer var ne bir şey var, virajı alamadın mı geçmiş olsun uçurumdan aşağı.

Kenan ŞAHİN

14 Mayıs 2018 Pazartesi 22:48

Her gün kullanıyorum bu yolu.. İnsanlar adam gibi araba kullansa aslında sakin bir yol. Ama çok fazla hatalı sollama olayı oluyor. Temkinli gitmek lazım. Yolu bilmeyen veya tecrübesiz adam için her an kaza ihtimali var. Kızımıza Allah rahmet eylesin. Allah ailesine sabırlar versin.

Vatandaş3

14 Mayıs 2018 Pazartesi 21:17

ALLAH ım ailesine sabır versin kendisine ALLAH tan rahmet dilerim. Bu dağ yolu neymiş arkadaş kaç ailenin daha ocağı sönecek bide bi ailenin de böyle olmuştu ikiz bebekleriyle bütün aile ölmüştü

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR