19 Mart 2024 Salı

BU ACININ TARİFİ YOK

BU ACININ TARİFİ YOK

Isparta

ISPARTA’DA GÖREV YAPMIŞ

AFRİN´deki Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş´un (33) Mersin´in Anamur İlçesi Akine Mahallesinde oturan ailesine acı haber ulaştı. Şehidin eşi Alime Kuş'un Isparta'da Ülkü İlkokulunda görev yaptığı geçici görevle 6 ay önce Anamur ilçesine görevlendirildiği öğrenildi...

Anamur Kaymakamı Mehmet Kurtoğlu ile Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Serdar Can Gökçe ve sağlık ekipleri, Akine Mahallesi´nde yaşayan aileye haber verdi. Şehidin evine Türk bayrakları asıldı. Alime Kuş ile evli ve 1 çocuk babası olan şehidin annesi Ümmü ve babası Mehmet Kuş´u yakınları ve görevliler teselli etmeye çalıştı. Bitlis´in Tatvan İlçesi´ndeki 10. Komando Tugay Komutanlığı emrinde görev yaptığı öğrenilen şehidin yarın Anamur´da toprağa verilmesi bekleniyor. Bir hafta önce de Halil İbrahim Şen şehit düşmüştü. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, yakınlarına ve kederli ailesine de baş sağlığı diliyoruz.

ISPARTA’DA GÖREV YAPMIŞ

Afrinde Şehit olan P.Astsb.ÜÇvs. Hasan Kuş Isparta Tugay’da 4.5 yıl görev yapmıştır. Buradan da Bitlis /Tatvan Komandoya tayine gidip Afrin’e  Zeytin Dalı harekatına katılmıştır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hilmi SÖNMEZ

12 Şubat 2018 Pazartesi 23:06

Şehidimize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah meslektaşımız da sabırlar diliyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR