25 Nisan 2024 Perşembe

Bravo Hentbolcularımıza

İTO Şehit Mustafa Gözütok, hentbolda Türkiye dördüncüsü

Isparta

 

2014 – 2015 Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Küçük Kız –Erkek Hentbol Türkiye Şampiyonası mücadeleleri sona erdi. 16–21 Nisan tarihleriarasında Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçlarda Isparta’yı temsilen katılan İTO Şehit Mustafa Gözütok Orta Okulu Küçük Erkek Hentbol Takımı, tarihi bir başarıya imza attı. Türkiye dördüncüsü olan eflatun-beyazlılar, gelecek yıl Isparta’dan 2 takımın gruplara kalmasını da sağladı. Şampiyon olan takım ise direkt yarı finallerden müsabakalara katılacak.

 

Kız ve erkeklerde toplam 16 takımın mücadele ettiği şampiyonada karşılaşmaların ardından Erkeklerde ise İzmir Özel Fatih Ortaokulu şampiyon olurken, Aksaray Yusuf Hakîkî Baba Ortaokulu ikinci, Zonguldak Kozlu Ortaokulu üçüncü ve Isparta İTO Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu dördüncü olmay ıbaşardı.


 

               Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörlerinden Hüseyin Doğan’ın 1 yıl için de Türkiye dördüncülüğe taşıması spor camiası tarafından da takdirle karşılandı. İlk yılında takımını Türkiye dördüncülüğüne taşıyan veIsparta’ya kupa kazandıran Antrenör Doğan, “Başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek Bey olmak üzere, Spor Şube Müdürümüz Ahmet Taşdemir’e,Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Sponsor desteği veren Spartapark Mangal Evi İşletmecisi  Osman Mutlu’ya,  İTO Şehit Mustafa Gözütok Müdürlüğü’ne, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize,  sporcu velilerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Salon konusunda desteklerini esirmeyen Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne de jestlerinden dolayı teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki yıllarda Türkiye Şampiyonluğu kupasını da Isparta’ya getireceğiz” dedi.

 

                İTOŞehit Mustafa Göztütok Küçük Erkek Hentbol Takımı’nı Türkiye dördüncülüğün taşıyan ekipte Halil İbrahim Mert, Mehmet Emin Alp, Fahri Selim Mutlu, Kutay Çadırcı, Mehmet Demiralay, Metehan Şengül, Mehmet Osman Çetin, Enes Kılıç,Barış Coşkun dili, Alperen Karataş, Emir Furkan Çetinkaya ve Mevlüt Alper Lala isimli sporcular yer aldı.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR