19 Nisan 2024 Cuma

Bozanönü yoluna sıcak asfalt dökülüyor

Bozanönü yoluna sıcak asfalt dökülüyor

Isparta

Isparta Belediyesi, yağmur suyu altyapı çalışmalarını tamamladığı ve ardından da asfaltını gerçekleştirdiği Gül Küçük Sanayi Sitesinin ardından, Bozanönü yolunun da asfaltını tüm hızıyla sürdürüyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ortaklaşa olarak Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinde 3 km’lik 500’lük korge ve 1000’lik betonarme yağmur suyu hattı çekmiş, 200’e yakın yağmur suyu ızgaraları konmuş ve ardından asfaltla kaplaması gerçekleştirilmişti.

Sitenin içerisindeki çalışmaların bitirilmesinin ardından şimdide Gül Küçük Sanayi Sitesi önünden Bozanönü’ne giden ve yoğun olarak kullanılan yolun asfaltlanması yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında eni 10 metre olan ve 3 km uzunluğa sahip Akkent ve Çünür Mahallelerine de bağlantı sağlayan Bozanönü yolunda asfalt çalışması başlatıldı.

Çalışma kapsamında öncelikle yoldaki kod bozuklukları giderildi ve ardından asfalt çalışmasına geçildi. Tek şeridinin asfalt dökümü tamamlanan Bozanönü yolunun tamamının bitirilmesi için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Doğru adam

08 Mayıs 2021 Cumartesi 22:46

Gayet güzel bir karar olmuş.Yolun yarısı yamalı asfalttı Tamur yapınca köstebek yuvasına dönüyordu.

Tırtırcı

08 Mayıs 2021 Cumartesi 14:36

100 km den aşağı giden yoktu...Şimdi millet en son ne yapıyorsa km ,onunla gider artık.. Bakıverin kazalara.. İnşallah **** radar uygulaması olurda, belki biraz yavaşlarlar...

Kardelen site sakinleri

08 Mayıs 2021 Cumartesi 12:55

2 yıldır söz verilen Halife sultan mh.KARDELEN sitesi önündeki sokak ne zaman asfalt olacak acaba,su birikintisinden bahçe duvarları çatladı.Görüntülü ve bizzat site yöneticisinin görüşmesi sonuncuda gelen görevliler en kısa zamanda geleceğiz diyorlar.2 yıldır hala bekliyoruz.İnşallah yapılır.

Avukat

08 Mayıs 2021 Cumartesi 10:46

Yüzlerce yaralamalı ve ölümlü kazanın meydana geldiği, hemen her gün Otobüs Tır Motor gibi araçların tehlike yarattığı PETEK SANAYİ MİGROS ÇIKIŞINA YA ACİLEN TRAFİK IŞIĞI GETİRİN YA DA O KAVŞAĞI KAPATIN!!!

metin

08 Mayıs 2021 Cumartesi 01:12

KULE246 ETRAFI NE ZAMAN ASFALTLANACAK ACABA İNŞAAT ÇEVRESİNİ KAMYONLAR BOZDU EVE YÜRÜYEREK GİDEMİYORUZ ÇUKUR HER YER TA OKULUN ORDAN ASFALT ŞART EĞİRDİR YOLU ORDAN VERİLELİ BOZUK CEZAEVİ KAVŞAĞI DA KÜÇÜLTÜLSÜN 3 ARAÇ SIGMIYOR GENİŞ ÇİMLİKLER HEM SUYU SÖMÜRÜYOR HEMDE MASRAF IŞIKLARIDA YANLIŞ ORTA REFÜJE GÜL MOTİFLİ LAMBA GECELERİ ŞIK OLUR

d ye cevap

08 Mayıs 2021 Cumartesi 01:09

bozanönlü kardeş inan yeni çevre yolu yapılsa NE SENİN TARLA ARSA OLACAK NEDE ISPARTA ESNAFINA FAYDA VERECEK KARAYOLLARI ARTIK ÇEVREYOLLARINI OTOBAN GİBİ YAPIYOR ÜSTTEN GİDECEK SADİYEDİN-ALİKÖY-ÇÜNÜR-BOZANÖNÜ DİYE HER 2 KM DE BİR DURKALK IŞIK YERİNE KESİNTİSİZ AKAN YOL YAPACAK HAVADAN Kİ ZIRTPIRT İSTANBULA GİDECEK YADA EDİRNEDEN ÇIKACAK BULGAR HEM HALKA-HAYVANA ÇARPMASIN HEMDE SIK SIK DURMASIN ARSA DAN RANT HAYALİ BOŞ SEN BENCE TOKİ KARTINI AÇ TOKİ YAPILSIN DİYE LOBİ YAP YAKINIZ BİZ ISPARTAYDE

Yorumcu35

08 Mayıs 2021 Cumartesi 01:02

Zahmet olmuş gercekten hurdacilardan başlayıp süteme kadar olan bölümde arabanın ne ön takımı nede biseyi kalıyodu çok geç kalındı çok hemde oyol için

BOZANÖNLÜ

07 Mayıs 2021 Cuma 21:38

fen işleri müdürü serkan kaya bozanönü sakinlerinden azarı yeyince nasılda yapılıyomuş asfalt

Kamile d

07 Mayıs 2021 Cuma 21:08

Yeni bir cevre yolu şart oldu migros kavşağı kaldırmıyor trafiği cok yoğun ,şehir hastanesi,askeriye ,dsi,fabrikalar ,kaldırmıyor .

Osman Kahraman

07 Mayıs 2021 Cuma 20:53

Yaparsa Şükrü Yapar...

Doğan unay

07 Mayıs 2021 Cuma 20:10

Sayın başkanım tşk ederim Bozanönü köylüsü olarak emeği geçen herkese allah razı olsun

Ahmet Fevzi Altunbaş xv8zdg

07 Mayıs 2021 Cuma 18:37

Şehrin içindeki bozuk yollar bitti mi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR